2777
2789
عنوان

چه دلیلی بیارم برای نامزدم که تو خونه ی مامانش زندگی نکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 24 پست

بگو از قدیم گفتن دوری ودوستی ..من نمیگم مامانت بده یا مامانت اذیت کنه  خلاقه زندگیه فک کن سر ی بحث یا حرف کوچیک  من اونجوری باید احترام مامانت ونتونم نگهدارم ناراحتی وبی احترامی پیش میاد بذار دور باشیم هفته ای ی بار میریم بهش سر بزنیم عزت واحترام دوطرف هم سر جاش هست ک دقیقا واقعیت هم همینه نه فقط تو همه همینیم

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حق طبیعیه توعهجایی رو انتخاب کنی که دوست داری و توش در آرامشی 

نیاز نیست براش دلیل بیاری 

نهایتا قبول کن خونه هاتون نزدیک باشه که بتونه بهش سر بزنه 

کوتاه بیایی مثل من یه روز ب خودت میای میبینی باید بابت اینکه چرا وقتی زایمان کردی دوس داری مادرت بیاد پیشت دلیل بیاری که قانع شن!

خدا به همه‌ی افراد در شرف ازدواج، همسرانی با روح بزرگ و قلب رئوف عطا کنه... از اونهایی که طرف مقابلشون رو برای خدمت و رسیدگی به والدین ترغیب می‌کنند و گاهی از فراتر از یک فرزند واقعی به داد پدر و مادر همسرشون می‌رسند و مایه‌ی همبستگی بیشتر خانواده می‌شن نه تکه پاره شدنش....

چه مردش و چه زنش.

زیادم دنبال اینکه دلیل ومنطق بیاری ک بهش بفهمونی نمیخوای بری اونجا نباش بگو همینکه دوس دارم احتراما سرجاش باشه و هرکدوم زندگی مستقل خودمونو داشته باشیم بنظرم باید کافی باشه هرچیزی و نباید ثابت کنیم بهمدیگه ک چرا دوس نداریم اینجوری باشه فردا تو زندگی سر هرچیزیرباید مخمون بترکه ک اقایونو راضی کنیم وبهشون ثابت کنیم ک چرا نمیخوایم فلان اتفاق بیفته یا نیفته  شاید طرفمون اصلا ثابت نشدنی باشه اونموقع کلاهت پس معرکه ست ک

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

به هیچ وجه نرو اونجا. من یکسال خونشون بودم تازه یه ماهه اسباب کشی کردیم به خورد و خوراک، خواب، بیدارشدن، کی میاد میره، کجا میری، دیر میای، زود میای، حتی ببخشید به ری،،، دنت هم کار دارن، من رفتم اونجا مث چی پشیمون شدم ب زور بعد صد تا دعوا ازونجا پاشدیم

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍