2777
2789

اصرار داره خونه ی طبقه بالای مادرش که حس‌میکنم بهش وابستست و پدرشم فوت شده اونجا زندگی کنیم من گفتم نه گفته باشه جای دیگه اجاره میکنیم میریم ولی بازم سر بحثه میگه خوب میشد اگه میرفتیم اونجا طبقه ی بالای مادرم 

:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوری و دوستی 

بگو اگر میخوای همیشه با مدرت خوب بمونیم احترام هم دیگه رو داشته باشیم دوری و دوستی

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

بگو از الویت های زندگیم استقلاله دلم میخاد احساس کنم که با تکیه به یک مرد مستقل دارم یک زندگی دو نفره مستقل میسازم

و هر چیزی که به این معیار مهمم اسیبی وارد کنه رو دوست ندارم انجام بشه

البته اگر مادرش خانه رو بنامش بزنه برید بنظرم‌بهتر از اجاره نشینی هست دوتا طبقه هم هست مجزا هستین ولی اگر بنامش نمیزنه نرو

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
وقتی قبول کرده دیکع مشکلت چیه

اخه میخوام یه دلیل خوب داشته باشم برای مخالفت با اون خونه

هر دفعه سر بحثه بهم میگه یه سری گفت چرا عروسا نمیخوان با مادر شوهر زندگی کنن واقعا یه همچین چیزایی 

دلم میخواد یه دلیل خوب و منطقی داشته باشم که ناراحت نشه

:)