2777
2789
عنوان

شاهین تو لایوش میگه که طناز نمونه کامل داغه😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا کجای خوشگله خیلی برام عجیبه این حرفتون دهنش زشته ابروهای شبیه جغده پیشونیش وسطش رفته داخل بینش ...

تو الان به خاطر رفتارش اینو میگی

روز اول برنامه رو یادت باشه به نظرمون کیوت و خوب بود

اتفاقا من روز اول از هیکل طناز و چشمای زهرا خوشم اومد.

اصلا توجهم به نگار جلب نشد

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

نه بدهروز اول هیلی خوشگل بود ولی میگن با شاهین تو برنامه بوده واقعا زشت شده

خب من تقریبا همینو گفتم 😅البته ایشون با هر فرد دیگه ایم بود همین بود ،تو ذاتشه ...

روز اول خوب بود ،نمیشه گفت زیبایی خاصی داشت چون از دید من چهره ی زیبا و خاص چیز دیگه ای هست 😅

You're all the things I've got to remember

قسمت اول برنامه به نظرم خیلییی خوشگل و کیوت بود ولی الان افتضاحههههه اصلا نمیتونم نگاه کنمش فیلم و میزنم جلو که طناز بره بقیه بیاد😂 اولای برنامه واقعا ناز و کیوت بود نمی‌دونم چرا هرچی بیشتر میگذره زشتتر میشه 

متاهل

تو الان به خاطر رفتارش اینو میگیروز اول برنامه رو یادت باشه به نظرمون کیوت و خوب بوداتفاقا من روز او ...

من روز اول از همه بدم اومد حس میکردم پیرزن هستن 😂 اما روز اول به زشتیه الان نبود 

💚🌱