2777
2789
عنوان

مردی هست که عشقش هیچوقت تموم نشه

407 بازدید | 29 پست

بعد دوسال خب کات کردیم، احساس میکنم یسری چیزا براش تکراری شده بود مثلا اینکه توی دوران عادت ماهیانم نیاز به توجه بیشتر دارم، براش عادی شده بود فقط اون اوایل خیلی خودشو به آب و آتیش میزد، کادو ایناهم هیچی

ذوق و شوق دیدن هم هیچ

میترسم از ازدواج(: یعنی همه رابطه ها بعد چندسال تکراری میشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم. آدم درستش سرراهت قرار بگیره این اتفاقها نمیفته

درسته الان بیشتر پسرها بی مسیولیت و بی قیدن. ولی هستن کساییکه بشه یه عمر بهشون تکیه کرد

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

بعد از ازدواجم همه چی کم کم تکراری میشه .

دیالوگ یه سریالی بود که میگفت کاش ازدواج کردن هم مثل انتخابات ریاست جمهوری هر چهار سال یکبار برگزار میشد که ببینی دیگه اونطرفت رو میخوای یا نه.🥰

اونموقع دنیا گلستون بود و خیانتی در کار نبود🥲

ببین تکراری یا کم نمیشه به مرور دلبستگی و همبستگی بیشتر میشه مثلا من الان بعد ۱۴ تا سال که با شوهرمم شاید کارای هیجانی اول رابطرو انجام ندیم ولی وقتی یکیمون مریض اون یکی خودش به آب و آتیش میزنه مثلا اوایل رابطه همش کادو بخر سورپرایز کن الان اونطوری نیست ولی مثلا به فکر که تو بارداری پوستم ترک میخوره و ناراحتم برام یه کرم خوب بخر پریشب دیدم تو گوشیش داره کرم ضد ترک پنج میلیونی میبینی در صورتیکه من می‌دونم این پنج تومن خیلی نسبت به در آمد شوهرم

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

بعد از ازدواجم همه چی کم کم تکراری میشه .دیالوگ یه سریالی بود که میگفت کاش ازدواج کردن هم مثل انتخاب ...

میدونی مثلا اگه بعد ده سال یه کوچولو تکراری بشه حرفی ندارم

ولی نه اینکه توی دوسال... طرف انگار ذوقش دروامده دیگه خسته شده 

ببین تکراری یا کم نمیشه به مرور دلبستگی و همبستگی بیشتر میشه مثلا من الان بعد ۱۴ تا سال که با شوهرمم ...

عزیزم... من دقیقا از همین میترسیدم

کادو و اینا مهم نیست، اینکه دوطرف برای همدیگه ارزش داشته باشن مهمه

چیزی که من توی این دوسال ازش ناامید شده بودم...

عزیزم... من دقیقا از همین میترسیدمکادو و اینا مهم نیست، اینکه دوطرف برای همدیگه ارزش داشته باشن مهمه ...

خب دیگه آدمی که ارزش و احترام نذار همون بهتر که نباشه عزیزم زندگی کلی بالا و پایین داره باید کسی باشه که تو این سختیا کنارت باشه نه به مرور فاصله بگیره

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩