2777
2789
عنوان

فردا عازم مسافرتم

214 بازدید | 20 پست

خونمون به قدری کار ها رو هم تلنبار شده که دست دلم به کار نمیره😭

چون می‌دونم شروع کنم چند ساعتی پدرم میخواد دربیاد.

فردا باید جمع کنم عصری میریم مسافرت دو روزه 

الآنم ساعت 5 همسر میاد بریم خرید 

یه انگیزه بهم بدید 

من خیلی تنبل و اهمال کارم

ظرفشویی ظرف دارم همه جا خاک نشسته... زمین پر از اسباب بازی و خرد کاغذ که بچم ریخته زمین 

لباسامم رو  تخت

اتاق پسرم پر اسباب بازی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پاشونمیدونی ازسفربرمیگردی خونت تمیزباشه چه خوبه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

به فکر سختیش نباش که به فکر این باشه ک بعدش مه ۹ا برق میزنه تمیزه خوشگله همسرت هم بیاد ببینه خستگیش در میره

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

فک کن تو این اوضاع قراره تا دو ساعت دیگه مهمون ناخونده بیاد.

پاشو سریع جمع کن

اول برو سینکو خالی کن

بعد پذیرایی

اخرم اتاق لباسارو جمع کن چمدونتو ببند 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

به فکر سختیش نباش که به فکر این باشه ک بعدش مه ۹ا برق میزنه تمیزه خوشگله همسرت هم بیاد ببینه خستگیش ...

میدونید مشکل فقط الآنم نیس.. خیلی تنبلم نمی‌دونم چرا به کی کشیدم اصلا مامانم مثل من نیست خیلی تنبلم همیشه همه کارام رو هم جمع میشه ..مهمون اومدنی هم عذاب الیم تا تمیز کنم... پسرم لک دستاش همه جا هست

باورتون میشه هنوز رخت خواب هام رو زمین 🤮

همین ک داری اماده مسافرت میشی انگیزس .دور از جون بیمارستان ک نمیخای بری .پاسووووو جم کن گوشی ام بزار ...

چه خوب گفتین یکساعت دور شه از گوشی تموم کارهاش هم کرده توجیه هات اشتباه میارن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اول کارا تو بنویس  کارهای هر قسمت خونه رو جدا  هر کاری که انجام دادی  جلوش تیک بزن موزیکم عالیه  من با این روش کارامو انجام میدم

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
میدونید مشکل فقط الآنم نیس.. خیلی تنبلم نمی‌دونم چرا به کی کشیدم اصلا مامانم مثل من نیست خیلی تنبلم ...

دیگه باید به خودت بیای و تنبلی رو کنار بزاری. دوروز شروع کنی به مرتبی خونه دیگه رو غلتک میفتی. نمی گی یکی سرزده میاد خونت؟ اصلن نه به خاطر بقیه بخاطر آرامش خودت و خانوادت.