2777
2789
آدما دیگه برای شنیدن حقیقت گوششون شنوا نیست حتی نزدیکان ب ذهنت ارامش بده اگ خسارت خاصی ندیدی بیخ ...

اصلا دلم از همین میسوزه نهایت یک تومن خسارتش شد که با ۵۰۰ هم رفع میشه 

طرف واسه این مبلغ دینش فروخت 

اصلا دلم از همین میسوزه نهایت یک تومن خسارتش شد که با ۵۰۰ هم رفع میشه طرف واسه این مبلغ دینش فروخت

بزار بفروشن  بهشت جای ارازل و اوباش نیست  این همیشه یادت باشه 

وقتی کسی بهت ظلمی کرد با خودت تکرار کن بهتر؛بهشت جای ارازل و اوباش نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اروم میشی اونم با دروغش ب خودش اسیب زد جوابشو اون بالاسری چن برابر تحویلش میده

ممنون عزیزم که اومدی باهام صحبت کردی 

خداروشکر اینجا هست آدم حرف میزنه والا تو دل آدم غم باد میشه 🌹❤️❤️

ممنون عزیزم که اومدی باهام صحبت کردی خداروشکر اینجا هست آدم حرف میزنه والا تو دل آدم غم باد میشه 🌹❤ ...

خواهش میکنم عزیزم  ان شاءالله ک همیشه بلا دورباشه از خودت و خانوادت    (هرچه کنی ب خودکنی   گرهمه نیک و بد کنی)   بزار هرکی هرجوری میتونه آخرت خودشو بفروشه  دنیا دو روزه   هم اینجا هم اونجا جوابشو میگیرن   فعلا هم دنبال عدالت تو ایران نباش

خواهش میکنم عزیزم ان شاءالله ک همیشه بلا دورباشه از خودت و خانوادت (هرچه کنی ب خودکنی گرهمه نی ...

باورت میشه چندسال نماز نمیخونم ولی از وقتی بی عدالتی بیشتر میبینم با خودم میگم شروع کنم 

چون الان میفهمم که خدا آدم ظالم به حال خودش ول می‌کنه 

باورت میشه چندسال نماز نمیخونم ولی از وقتی بی عدالتی بیشتر میبینم با خودم میگم شروع کنم چون الان میف ...

نمازتو بخون  خدا ب همه پیچ و خم ما تسلط داره و میدونه توی بند بند وجودمون چ رازهایی نهفته ست و از نیت آدما آگاهه

هیچوقت نزار بدیهای آدمایی ک ب ظاهر دیندار هستن تو رو از خدا و نماز و... زده کنه   اونا ماموریتشون اینه ک آدما رو از خدا دور کنن

نمازتو بخون خدا ب همه پیچ و خم ما تسلط داره و میدونه توی بند بند وجودمون چ رازهایی نهفته ست و از نی ...

عزیزم می‌دونم خیلی وقتت گرفتم ولی میشه این سوالم جواب بدی 

اینکه میگن قهر گناه داره واسه آدمی که بد هم هست درسته یا نه 

عزیزم می‌دونم خیلی وقتت گرفتم ولی میشه این سوالم جواب بدی اینکه میگن قهر گناه داره واسه آدمی که بد ه ...

مثلاً خانواده شوهرم به خواهرم گفتن جنده

به پدرم فوش دادن 

آبروی خانوادم بردن 

به ناحق دست رو قرآن گذاشتن 

و من دوسال باهاشون قهرم باید چکار کنم؟

هعی هعی. اینا روز قیامت می‌خوان چطوری جواب بدن؟

اگه واقعا روز قیامتی باشه 

مادر شوهرم همیشه دوره قرآن خونش برگذار می‌کنه ولی راحت تهمت میزنه 

و ۱۳ سال از تهمت بدی که به من زد میگذره خدا جوابش نداد 

خوشبخت ترش کرد هی 😮‍💨