2777
2789
کل زندگیم شده واگذار کردن مادر شوهرم اینا تو دادگاه به دروغ دست رو قرآن گذاشتن همه گفتن واگذار کن به ...

ب وقتش،چوب خدا صدا نداره،بخدا ک خود طرف هم ی جایی ب خودش میاد ک نمی‌فهمه این تاوان کدوم گناهشه

کل زندگیم شده واگذار کردن مادر شوهرم اینا تو دادگاه به دروغ دست رو قرآن گذاشتن همه گفتن واگذار کن به ...

عزیزمممممم. واقعاً درک میکنم ولی قسم دروغ تاوان داره. خدا صبرش زیاده زود خسته نشو. منتظر باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب وقتش،چوب خدا صدا نداره،بخدا ک خود طرف هم ی جایی ب خودش میاد ک نمی‌فهمه این تاوان کدوم گناهشه

بخدا طرف قبل اینکه افسر بیاد انقد من با ایمانم پول ناحق نمیخوام کرد گفتم دیگه چه انسان پاکی  

قشنگ جلو افسر دروغ گفت که زیادی چفت کرده زده 

درصورتیکه که پیچید جلوم

عزیزمممممم. واقعاً درک میکنم ولی قسم دروغ تاوان داره. خدا صبرش زیاده زود خسته نشو. منتظر باش

آخه من موندم ماشینش بالای یک میلیارد بود بعد یک خش کوچیک که شاید یک ملیون هم نشه ارزش دروغ داشت 

گلم ببخشید تورو هم اذیت کردم می‌دونم لطف کردی باهام حرف زدی خیلی اعصابم خورده از تصادف ناراحت نیستم ...

نه عزیزم این چه حرفیه؟ خوشحال میشم صحبت کنیم.

الهی به حق صاحب الزمان خدا خودش به قلبت آرامش بده

بعضیا اینجورین.بعدها نمی‌فهمن از کجا خوردن

مامانمم همین میگه 

مادرشوهرم به خواهرم گفت هرزه گفت صیغه پیر کردها میشی تا برات خونه بخرند

درصورتیکه که خواهر بدبختم ۷ سال کار کرد تا ۷۰۰ میلیون در اورد شریکی با یکی یک خونه ۶۰ متری خرید 

امسال مادر شوهرم رفت کربلا خواهرم گفت امام حسین من که راضی نیستم 

باورت میشه اونجا پولاش ۲۶ میلیون زدن خودشم مریض شد اونم شدید

ولی بازم نفهمید گفت رفع بلا بود

بدیش اینه آدم باید به شوهرشم جواب پس بدههرچی قسم میخورم اون پیچید انگار نه انگار

آدما دیگه برای شنیدن حقیقت گوششون شنوا نیست حتی نزدیکان   ب ذهنت ارامش بده   اگ خسارت خاصی ندیدی بیخیال   فک کنم دردسر زیاد داره اثباتش تازه اگ بتونی کاری کنی