2777
2789
عنوان

حسابی کار خونه دارم جارو نکردم ظرف نشستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 94 پست
من پارسال فروردین خریدم ۳۵,تومن ماهی ۱۸۰۰قسطش هست از سرای ایرانی کنوود چند روز پیش دیدم ۵۵تومن شده

من بوش خریدم.چون اقبال مردم به سمت ظرفشویی داره میره قیمت ها نجومی تر هم خواهد شد.مثل تلویزیون که گرونتر از ظرفشوییه

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خراب که نه نمیشه اگر مدام استفاده کنی و قرص و ژل خوب بزاری.و نمک و ایناشو بریزی.مال من ایتالیایی بود ...

من قرص فینیش میریزم دیگه جلاسنج نیاز نداره

رومیزی واقعا بدرد نمیخوره.

من ۱۵ سال پیش ۶نفره  رو میزی برای جهازم خریدم ۵۸۰ تومان ،به خاطر اینکه خونم کوچیک بود،واقعا به درد نمی خوره ،هیچی توش جا نمیشه ،مارک مجیک گرفتم ،ال جی ۱۲ نفره اون موقع ۷۰۰ بود

این شیشه های کشویی هزینشون بالاست.فکرکنم حدود ۳۰ تومن فقط هزینه بالکنتون بشه.لباسشویی اگر بره بالکن ...

آره هم آب هست هم تخلیه میدونم خرجش بالاست اما ببین الآن من بخوام یه کابینت رو دربیارم برای ماشین ظرفشویی همون قدر خسارت میبینم چون کابینت هام هم های گلسه و خیلی جنسشان خوبه واقعا حیفه از اون طرف از بالکن هم خیلی خاک میاد جای سبد رخت چرک ندارم اینجوری هم بالکن استفاده ی مفید میشه هم آشپزخونه فرمش بهم نمیریزه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

من بوش خریدم.چون اقبال مردم به سمت ظرفشویی داره میره قیمت ها نجومی تر هم خواهد شد.مثل تلویزیون که گر ...

منم تعریف بوش رو خیلی شنیدم ولی آخه میترسم فیک بندازن بهمون

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

منم دیگه از ظرف شستن بدم میاد مخصوصا اینکه همه ی دوروبری هام ماشین ظرفشویی گرفتن

منم از کار خونه خسته شدم هرچی هم میشوری جنع میکنی وایتکسی میکنی جارو میزنی باز انگار نه انگار

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آره هم آب هست هم تخلیه میدونم خرجش بالاست اما ببین الآن من بخوام یه کابینت رو دربیارم برای ماشین ظرف ...

جاگذاری وسایل توی خونه های ایرانی واقعا سخته.

دستام نابود شده از بس ظرف شستم کاش پول داشتم ظرفشویی میخریدم 😔😔

اخه اونم میگه باید ظرف خیلی جمع بشه تا استفاده کرد

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم از کار خونه خسته شدم هرچی هم میشوری جنع میکنی وایتکسی میکنی جارو میزنی باز انگار نه انگار

آره واقعا من تازه میخوام امسال شاغل هم بشم به امید خدا ولی پیش خودم میگم من همینطور با کارای خونه کم میارم چه برسه بخوام سرکار هم برم🤣

ای خواهر الان خمارم😁🤣

یه چی بزن ردیف شب پا شب😂😂😂 جدی یه چیزی بخوری انرژی بگیری بعد بسم‌الله حتما بگو مو هاتو محکم ببند به بعداهنگ مورد علاقت و بزار شروع کن

آقاااایون اوزگللل چتونه درخواست دوستی می‌فرستین برین گم شین . درخواست دوستی ممنوع حتی خانمای گل