2777
2789

مامانم میگن برو معماری که تو هیچی دیگه موفق نمیشی....

من هم تو طراحی کردن و ماکت سازی خیلی مسابقات مقام میاوردم و جشنواره شرکت می کردم هم نمونه دولتی ریاضی درس خوندم و بنظر خودمم تقاطع ریاضیات و هنر یعنی مهندسی معماری بهترین انتخاب‌ از جهت هم خوانی با علایق و استعداد و این چیزاست ولیی

فول فاند خورش مثل رشته های فنی و یا علوم پایه نیست...میگم کاش شیمی کاربردی یا مهندسی پزشکی بخونم چون از طرفی مامان و بابام میگن چیزی بخون که بتونی بری....یا یه رشته ی پرتقاضا

مامانم میگن نترس اگه خیلی کارهای معماریت رو قوی کنی مهاجرت با اونم ممکنه....نظر شما چیه

علوم کامپیوتر - مهندسی کامپیوتر - برق - شیمی

بیشترین فول فاند رو دارن تو دانشگاه های اروپایی

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علوم کامپیوتر - مهندسی کامپیوتر - برق - شیمیبیشترین فول فاند رو دارن تو دانشگاه های اروپایی

من چون به شیمی علاقه مندم فکر کنم شیمی کاربردی برای مهاجرت خیلی بهتر باشه تا معماری، درست میگم؟

من کامپیوترم و به نظرم همه رشته های ریاضی پرتقاضان. رشته های برق، فیزیک، معدن، کامپیوتر، عمران و... ...

کلا رشته های علوم پایه پر طرفدارن ،نه؟

چون من به شیمی علاقه مندم و اگه قرار باشه بین رشته های فنی و علوم پایه انتخاب کنم و معماری نخونم، بنظرم توی شیمی کاربردی بهتر دووم بیارم

کلا رشته های علوم پایه پر طرفدارن ،نه؟چون من به شیمی علاقه مندم و اگه قرار باشه بین رشته های فنی و ع ...

علوم پایه آسونتر از مهندسی هان و احتمال نمره بالا آوردن هم بیشتره. تازه پرتقاضاترن مثل همین فیزیک که گفتم. احتمالش خیلی کمه اقدام کنی و پذیرش نگیری