2777
2789

همش پونزده سالم بود بهم خورده نگیرین شرایط اینطور ایجاب میکرد همسرم از چند تا خاستگار هایی ک همزمان داشتم بهتر بود 

بچه رو هم انقد بهم اسرار کرد قبول کردم

الان بیست سالمه زندگیم تباه شده ناراحت عمر رفته مم با شوهرم همش سر جنگ داریم 

بنظرتون طلاق سخته 

من چرا با این سن کم قبول کردم بچه دار شم اخه

کسی مثل من هست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شرایط طلاق داری بهونه ی محکم و قوی چطور میارزه بچت این و بعدها تحمل کنه 

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

طلاق هم بگیری پشیمون میشی 

الان دیگه بچه نیستی بیست سالته سعی کن درست تصمیم بگیری 

مامان یه بچه هستی اولویتت اول نی نی باشه 

دور از جون طلاق بگیری دلت میاد طفل معصومت بیفته دست نامادری 

اگه مشکل خاصی با همسرت نداری برید روانشناس معلوم نیست بعد از طلاق چی میشه یا دوباره ازدواج کنی یه مرد کامل بیاد تو زندگیت 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

ببین عاقلانه تصمیم بگیر 

به حرف اینجا باشه میگن فقط طلاق

اگه شوهرت معتاد  نیست دست بزن نداره و عیاش نیست 

میتونی سر کنی برو پیش مشاور و اینا

اگه بچه نداشتی باز یه چیزی

الان پای یه طفل معصوم وسطه 

بچه های طلاق اغلب خیلی آسیب میبینن

عزیزم ویژگیهای خوب و بدش رو بگو

ازم دوازده سال بزرگتره بیشتر بفکر ایندست تا زمان حال همش درحال کار کردن با عقاید قدیمی چادر بپوش چرا مژه میکاری چرا ناخن میکاری چرا ارایش میکنی چرا ابرو میکرو میکنی لباس زیاد نخر زیاد بیرون نرو ب خودت نرس برای کی بخودت میرسی چرا خرج میکنی 

درکل سنمون بهم نمیخوره 

در عوض بسیار حمایت گره گوش شنوا داره ادم دل سوز و با درک و شعوره

اخلاقش تنده و بد دهنه

اگه مشکل خاصی با همسرت نداری برید روانشناس معلوم نیست بعد از طلاق چی میشه یا دوباره ازدواج کنی یه مر ...

کلا ب روانشناس اعتقاد نداره خیلی اصرار کردم نیومد خودم چند بار مشاور تلفنی قایمکی گرفتم ولی تاثیر نداشت

طلاق هم بگیری پشیمون میشی الان دیگه بچه نیستی بیست سالته سعی کن درست تصمیم بگیری مامان یه بچه هستی ا ...

ن ولی انگار طلسم شدم اصلا نمیتونم مغزمو جمع کنم ی جا احساس میکنم تباه شدم