2777
2789
عنوان

از ازدواجم پشیمونم ی بچه ده ماهه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 73 پست
عجب مثالی زدی،دقیقا همینه متاسفانه قدر نعمتهای زندگیمونو نمیدونیمبقول معروف از هول حلیم میفتیم تو د ...

باور کن فرصت تایپ هم نداشتم 

اما نوشتم بلکه تاثیری بزاره و تصمیم اشتباه نگیره استارتر

دوست خودم هم همسن ایشون بود که ازدواج کرد 

کم کم افکار ایشون اومد سراغش

زندگی خوبی هم داشت 

اما دل از بچه ها کند

طلاق گرفت و عاشقانه ازدواج کرد 

الان یه بچه آورده دوباره 

نه راه پس داره 

نه راه پیش 

انقد زندگی بدی داره روش نمیشه با خانواده خودش هم رفت و آمد کنه

باور کن فرصت تایپ هم نداشتم اما نوشتم بلکه تاثیری بزاره و تصمیم اشتباه نگیره استارتردوست خودم هم همس ...

مرسی که این تحربه ها رو به اشتراک گذاشتی

میدونی ما خانما ،بخصوص توی سن پایین ،،دید اشتباهی نسبت با زندگی و ازدواج و عاشقی کردن داریم

،،زود گول میخوریم متاسفانه،بعد دیگه نه راه پس هست نه پیش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا این مشکلات طلاق برام مبهمه من نمیتونم فشار های بعد طلاق رو تحمل کنم یکسالی هست ک سعی میکنم زند ...

از خودت باید شروع کنی عزیزم 

ذهنت رو باز کن 

شما مجرد و ترگل ورگل بودی 

ایشون بهترین مورد بوده که اومده خواستگاری 

.

الان که طلاق بگیری 

با یک بچه 

به نظرت چطور موردهایی پیشنهاد میدن برای ازدواج؟

یه واقعیت هایی هست که نمیشه انکار کرد 

چه تضمینی هست با پسر مجرد ازدواج کنی ؟

اونوقت به نظرت خانواده ش میپذیرن؟

خوش و خرم باهات رفتار میکنن؟

اگر مردی اومد که یه بچه داشت مثلا ۱۰ ساله 

و عاشقش شدی 

همه چی هم خوب بود 

میپذیری کسی که ۱۰ سال از خودت کوچیکتر هست رو براش مادری کنی ؟

ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن 

هر کسی زندگی خودش رو داره 

دیدت رو مثبت کن 

برا بچه ت مادری کن 

به زندگیت برس 

الحمدلله همسرت هم که نرمال هست 

حتما مشاوره برو

بچه گناه دارع این وسط

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
ازم دوازده سال بزرگتره بیشتر بفکر ایندست تا زمان حال همش درحال کار کردن با عقاید قدیمی چادر بپوش چرا ...

چرا  از  الآن  اینهمه  می مالی؟؟؟؟؟؟

تو  که  آرایشگاه  ها  را  آباد  کردی  

دو روز  دیگه  خیلی  وحشتناک  زشت  میشی

این کارها برای  زنهای  ۵۰  به  بالاست که دیگه  بر و  رو ندارن

تله ی پول است  دختر 

نکن 

بشین به زندگیت برس

طفلی شوهرت

مشکلم اینه دوسش ندارم همش فکر میکنم اگه عاشقش بودم خیلی کارا براش انجام میدادم

خیلی خوبه آینده نگره شوهرمن هرچی درمیاره فقط میخاد حالاخرج کنه هیچی نداریم همینم خوبه

بگو به خودم میرسم هیلی هم قدردان باش منی که پول ندارم به خودم برسم و شوهرمم میگه چرا فران کارنمیکنی به خودت نمیرسی درحالی که بخام ب م میدونم پولشو نمیده

سلام خوبی عزیزم اومدم بهت بگم خیلی سنت کمه و ناپخته ای زندگی فراز و نشیبهای زیادی داره خیلی باید از سختیها بگذری با هر کسی ازدواج بکنی طرف ی سری مشکلاتی داره من بعنوان شخصی ک دوبار ازدواج کرده دارم میگم مرد خوب کم پیدا میشه اگر همسرت مشکلاتش قابل تحمله تحنل کن و سعی کن بسازیش چون زندگی همینه با هر کسی ازدواج بکنی ی سری کاستیها داره و مطمین باش خودت هم از دید اون کم و کاستی داری پس هیچکس کامل نیست بفکر نینیت باش ی زن قوی بالغ و فهمیدع باش ک بنیاد خانوادشو مستحکم میکنه ن ول میکنه میره

سلام خوبی عزیزم اومدم بهت بگم خیلی سنت کمه و ناپخته ای زندگی فراز و نشیبهای زیادی داره خیلی باید از ...

تا بعدا فرزندت یه انسان بالغ و قوی باربیاد نه فرزندی ک بچه ی طلاقه 

من دختر عموم طلاق گرفت پشیمون شد شوهر جدیدش خیلی بهتره اما ازنظر مالی فقط ...

دخترش همیشه حس کمبود پدر داره نسبت ب بقیه بچها

مشکلم اینه دوسش ندارم همش فکر میکنم اگه عاشقش بودم خیلی کارا براش انجام میدادم

فکر میکنی بعدش چی؟

ازین طلاق گرفتی یه پسر خوشگل پولدار میاد بگیرتت.      نه

فقط بچت اسیب میبینه

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

چند بار با خانوادم درباره این موضوع صحبت کردم خب اوناهم مخالفن ولی همیشه میگن اگه اذیت میشی ادامه ند ...

ببین الان دختر عموی منم طلاق گرفته و دوباره ازدواج کرده ما فک میکردیم خیلی بهتره وخوش خرمن اما ی بار پاصحیتش نشستم دیدم فقط داره صورتشو باسیلی سرخ نگه میداره میگ جوری مشکلات رو پنهون میکنم ک بقیه نفهمن چون همسر دومشه میترسه بقیه بفهمن شوهره هم میدونه چی ب چیه سواستفاده میکنه بااینکه هم پولدارتره هم خوشگلتره و همه چیش از اولی سره همه چی برای دخترش فراهم میکنه اما دخترش همیشه حس کمبود داره تا یه چیزی میشه میگ پدر خودم بود اینجوری نمیشد 

خود زنه هم پشیمونه 

زندگی بقیه رو از دور نبین معلوم نیس تو دلاشون چی میگذره و مخفی میکنن همین دخترعموی منو همه میگن چ شوهر خوبی کرده

شاید بعد همه‌ی حرفای دوستان بگی خب شایدم اگه طلاق بگیرم زندگی بعدیم بهتر شد صددرصد ک بدتر نمیشه. بله همینطوره ولی ما فرصت امتحان کردن دوباره نداریم اگه نشه چی؟ اگه بدتر بشه چی؟ همینکه شوهرت دوست داره همینکه انقد راحت باهم صحبت میکنید خیلییی از بقیه جلوترید... حالا میمونه اون قسمت عشق و عاشقیه ک میگی و احساس میکنم خیلی بهش فکر میکنی ولی میدونی حقیقت چیه؟ با عشق هم ازدواج کرده بودی بعد ۱سال ۲سال همه چی عادی میشه، مثل الآنت میشه. اونوقت دیگه شما ۲تفر هستید ک باید تلاش کنید ب زندگی شور و هیجان بدید چون اگه دنبال تپش قلب عشق و عاشقی هستی اون همیشگی نیس

خلاصه بنظرم این روزا پیدا کردم آدمی ک بتونی باهاش صحبت کنی خیلی سخته و اینو از خودت نگیر... با دید دیگه‌ای ب زندگیم نگاه کن. نمیخام بگم بخاطر بچت ولی اونم گناهی نداره شماخاستید ک اومده. عشق رو ب زندگی برگردون و عاشقانه باقی زندگیتون پیش ببرید

ی چیز دیگ ..

ببین شوهرت چندتا خصوصیات مثبت داره 

کاریه و اهل تلاش 

میشه روش برا زندگی حساب باز کرد 

دست بزن نداره چون اگ داشت میگفتی

چشم پاکه و اهل دختربازی نیست 

و وقتی دوس داره شما حجاب کنی ینی براش مهمی 

ببین خیلیها شوهرشون دست بزن داره معتاده مریضن بیکارن خیلیها هم مسئولیت پذیر نیستن میخورن و میخابن بضیام چشم هیزن شوهر تو هیچکدوم اینا نیست بضیا فقط مردی میخان ک یه شغلی داشته باشه بره سرکار مسئولیت پذیر باشه چشم پاک باشه و اهل زندگی چون طعم مشکلات واقعیو چشیدن توزندگی  این مشکلاتی ک توگفتی حاد نیست چون اختلاف سلیقه تو همه زندگیهاهستش باهر ادمی ک ازدواج بکنی ی سری اختلافات دارین 

فقط براینا میخای جداشی؟