2777
2789
عنوان

از ازدواجم پشیمونم ی بچه ده ماهه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 73 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازم دوازده سال بزرگتره بیشتر بفکر ایندست تا زمان حال همش درحال کار کردن با عقاید قدیمی چادر بپوش چرا ...

اخلاقش ک گفتی تند و بد دهنه گاهی این‌جوری میشه درسته ؟ 

چون در این مورد اکثریت مردها همینن 

اختلاف سنی یک مقدار زیاده 

ولی اگه آدم خانواده دوست هست و پشتیبانی تون میکنه حامی تون هست این یک امتیاز ویژه محسوب میشه

راستی چشم پاک هم هست؟

اخلاقش ک گفتی تند و بد دهنه گاهی این‌جوری میشه درسته ؟ چون در این مورد اکثریت مردها همینن اختلاف سنی ...

تا حدودی اره ولی چون اریشگره گاهی مادر ها بچشونو میارن موهاشونو بزنن میبینم با خانوما گرم میگیره درکل هیز نیست

تفاهم نداریم

میتونید حلش کنید یه قدم از عقب تر به زندگیتون نگاه کنید.به همسرتون به چشم دشمن نگاه نکنید .دنبال دلیل برا دوست داشتنش بگردید و بولدش کنید  البته اگه فقط موضوع عدم تفاهم باشه .برید مشاوره اگرم نمیاد خودتون برید 

میتونید حلش کنید یه قدم از عقب تر به زندگیتون نگاه کنید.به همسرتون به چشم دشمن نگاه نکنید .دنبال دلی ...

مشکلم اینه دوسش ندارم همش فکر میکنم اگه عاشقش بودم خیلی کارا براش انجام میدادم

ببخشید اینو میپرسم چراغ سبزی از طرف کسی دریافت کردید که دل شما رو از همسرتون سرد کرده باشه

ن عزیزم ولی ادم کاملی نیستم وقتی میبینم مردی عاشق زنشه حسودیم میشه چرا شوهر من اینطور نیست

ن عزیزم ولی ادم کاملی نیستم وقتی میبینم مردی عاشق زنشه حسودیم میشه چرا شوهر من اینطور نیست

همه چی یواش یواش بره جلو جواب میده  به همسرت محبت کن جلو جمع بهش احترام بزار انگار پادشاهی و خیلی راحت باهاش صحبت کن تو جمع دو نظرتون و خواسته هاتو منطقی بگو بهش

ولی کاش عاشقش بشید دلم براش سوخت

اره برای اونم زندگی سخته من سال اول ازدواج متوجه شدم ادم هم نیستیم و درمیان گذاشتم قبول نکرد گفت من نمیتونم تورو همینجور کنار بزارم بمون درست میشه خلاصه ک سرد تر شدم اون دوسم داره ولی میفهمم دلش میخاست جور دیگه باشم 

تا حدودی اره ولی چون اریشگره گاهی مادر ها بچشونو میارن موهاشونو بزنن میبینم با خانوما گرم میگیره درک ...

ببین عزیزم سبک های متفاوتی از مردها وجود دارند 

که من فکر میکنم شما زندگی بقیه رو هم تا حدودی مقایسه میکنید با زندگی خودتون یا شاید کسی این قضیه سن و سال بالا رو یه جورایی به روت آورده 

والا خیلی ها هستن پیر شدن از دست بچه بودن همسرشون چون هم سن هم هستند و پختگی لازم رو در برابر زن ندارند .. و زندگیشون دایم پر از تنش و بی حرمتی هست

و شما بنظرم اینو یک نقطه ی قوت بدون... 

اگه خرجی میده ک چه قدر بهتر هست 

اگه غر میزنه بخدا شوهرم هم سن من هست مثل یک پیرمرد غر میزنه ... و ربطش به اختلاف سنی ندی

آدمهای سمی یا حرفهای سمی دور بریاتون میزنن؟ 

در مورد زندگی تون؟ یا اینکه دخالت داشته باشند ؟

هست همچین چیزی از جانب اطرافیان 

همه چی یواش یواش بره جلو جواب میده به همسرت محبت کن جلو جمع بهش احترام بزار انگار پادشاهی و خیلی را ...

اصلا از این نظر باهم مشکل نداریم سال اول گفت باهم دوست باشیم منم بیشتر تو نقش رفیق باهاش بودم تا همسر و این کارو خراب کرد الان ب عنوان دوست دوسش دارم ن ب عنوان همسر