2777
2789
عنوان

وای حالم خیلی بده یلحظه میاین

286 بازدید | 25 پست

بچه ها ما تازه اسباب کشی کردیم، خونمون عالیه فقط دستشوییش حیاطه، من فوق العاده از سوسک و مارمولک میترسم، یعنی در حد مرگ میترسم، به نظرتون چیکارکنم؟ واقعا حالم گرفته اس، اگه همسرم نباشه امکان نداره بتونم برم دستشویی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه من چیکارکنم، همسرم میگه داخل توالت فرنگی بزاریم، نمیدونم با فرنگی بتونم کناربیام یانه

مجبوری

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
منم امشب دیدم، انقد جیغ زدم که حالم بد شد

بدبختی من این بود زنگ زدم شوهرم اومد گشت پیداش نکرد😳دوباره رفت سرکار ساعت ۱وربع اومد

با دختر خواهرم پیداش کردن.تمام این مدت تپش قلب و حال بد داشتم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وای چه بد

تازه بدیش اینجاست که این منطقه کسی زیاد نمیترسه، حتی زن و دختراش، ولی من چون تا قبل ازدواج حتی یدونه سوسک هم ندیده بودم وحشتناک میترسم، به منم همش میگن چرا میترسی ترس نداره که

تازه بدیش اینجاست که این منطقه کسی زیاد نمیترسه، حتی زن و دختراش، ولی من چون تا قبل ازدواج حتی یدونه ...

خوشبحال هر کی نمیترسه

عزیزم سم کامن بزنی همه رونابودمیکنه

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

بدبختی من این بود زنگ زدم شوهرم اومد گشت پیداش نکرد😳دوباره رفت سرکار ساعت ۱وربع اومدبا دختر خواهرم ...

کدوم شهرین عزیزم؟

فقط باید سم بریزید، اخه اگه یدونه دیدی یعنی بازم وجود داره،

دستشوییتون داخل خونه اس یا حیاطه؟