2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم فقط دوتا پسر داره انگار از دماغ فیل افتاده 

همش میگه برای پسرام پول شاباش میدادم 

یا هی میگه اگر بچتون دختر شد چی ..اه ..البته منم جوابش میدادم 

فکرکنم حس میکنه ملکه هست 

من خودم دوتا دختر دارم اما خواهرم دوقلو پسر داره ، پسرای خیلی ارومن حتی از دخترا هم اروم ترن توی جمع اما توی خونه خیلی شیطونن از دستشون میناله وقتی باهم همش دعوا میکنن میگه انگار وسط میدون جنگم 

چشم ها دریچه ی روحن!...

خوبی نداره عزیزم.هر روز باهم دعوا میکنن.قشنگ وسط جنگی هرروز😅

دخترعمم دوتا دختر داره با اختلاف سه سالو نیم هروقت زنگ زد یا زنگ زدم تو خونشون جنگ بود دختر عمم در حال جیغ جیغ.دعوا بین بچها هست ربطی به جنسیت نداره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
مادرشوهرم فقط دوتا پسر داره انگار از دماغ فیل افتاده همش میگه برای پسرام پول شاباش میدادم یا هی میگه ...

مادرشوهر من فک میکنه هرکی دختر داره ملکه اس برای دختراش میمیره پسراشم دوس داره ولی کاری نداره بهشون انگار وجود ندارن