2777
2789
عنوان

به کی میتونم شکایتشو بکنم 🙂

87 بازدید | 8 پست

وقتی هیچکس حرفامو باور نمی‌کنه

هیچکس نمی‌بینه تقصیرات اینو...

کدوم مادری انقدر پشت سر دختر خودش حرف میزنه؟

ساعت ها کنار گاز برای بقیه غذا درست می‌کنه و می‌دونه تو نمی‌تونی هرچیزی بخوری ولی برات غذا درست نمی‌کنه تا خودت بیای درست کنی برای خودت و جدا غذا بخوری...

کدوم مادری جلو بقیه انقد خودشو به مظلوم نمایی و مریضی می‌زنه تا همه به من بگن انقد کار نمی‌کنی مادرت مریض شده!!

کدوم مادری روزی چند بار تف می‌کنه تو صورت دخترش و انقد با تنفر نگاش می‌کنه که بغض تو گلوش بشکنه!؟

کدوم مادری برای بقیه بچه هاش خوراکی میخره و می‌شنن باهم میخورن و حتی اون دخترم صدا نمیکنه؟ و اگر دختر از اون چیزا بخوره هزار بار منت سرش میذاره؟

کدوم دختری خواهرش ازدواج کرده و رفته مادرش همش میگه کاش تو رفته بودی و اون کنارم بود، اون فرق می‌کنه ، این جای اونو نمیگیره و...؟

کدوم مادری میبینه آبگرمکن خاموشه و شما تو حمومید ولی نمیره براتون روشنش کنه در حالی که برای بچه دیگش بدو بدو روشنش می‌کنه تا سرما نخوره...؟

کدوم مادری دقیقا همونایی رو همش به خونه دعوت می‌کنه که می‌دونه تو رو اذیت میکنن و تو ازشون خوشت نمیاد و هرکسی چه غریبه چه آشنا باهاتون دعوا کنه پشت اونو می‌گیره؟

کدوم مادری ۲۵ روز خونه نباشید کلا دو بار بهتون زنگ می‌زنه؟

کدوم مادری حسودیش میشه و بدش میاد پدرتون دوستون داشته باشه؟

کدوم مادری از مریضی کنارش جون بدید حالتونم نمی‌پرسه و یک لیوان آب دستتون نمی‌ده...

خیلی دلم شکسته 

من آغش کردم و دیگه مادرم نیست.. به خانوم فاطمه زهرا شکایتش کردم که خودش حق منو ازش بگیره...

برام دعا کنید 

برای روح و قلب جریحه دارم، برای این که زودتر از دستش راحت بشم و برم یه جایی که صد سال یک بار نبینمش

حق دارید اگه بگید نقصیر خودتم هست یا همچین فکری بکنید...

هنوزم که هنوزه از بچگی و از اون همه کتک خوردن و چاقو روم کشیدن و سیاه کبود شدن، فکر می‌کنم شاید کاری کردم! حتما مقصرم.. دیگه از بقیه انتظاری نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق دارید اگه بگید نقصیر خودتم هست یا همچین فکری بکنید...هنوزم که هنوزه از بچگی و از اون همه کتک خورد ...

جدی این مادرته یانامادری

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

ازش پرسیدی چرا اینطوریه؟

میگه تو توهم داری 

پیش همه همینو میگه 

میگه این عصبیه! در حالی که خودش عصبیه 

خودش هرچی داریم می‌شکنه 

خودش روح و روانمونو آزار میده 

تقصیر خداس وقتی دختر نخواسته چرا بهش داده کاش سهم کسی میشدی که میخواستت مادر منم همین بود

نه بحث جنسیت نیست مشکل از مادره که فرق میذاره

تواگه دختر نخوای وخدا بهت دختر بده باهاش بدرفتاری میکنی؟؟؟

بعضی از پدر مادرا واقعا ظالمن  تقصیر خدا نیست

میگه تو توهم داری پیش همه همینو میگه میگه این عصبیه! در حالی که خودش عصبیه خودش هرچی داریم می‌شکنه خ ...

فقط نادیده ش بگیر . خودت زندگیتو اداره کن و مستقل شو . چند سالته خانومی؟