2777
2789

از یه طرف من میگم درک کن کمکم کن نمیتونم هی خونه تمیز کنم کار کنم از اونور اون میگه تو منو درک کن مشغله فکری دارم کار دارم تا میگم یه لیوان آب بده نفسشو با حرص فوت می‌کنه از جاش بلند میشه اعصابم خورد میشه 

هعی خدا                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم میدونم برات سخته ولی خوب کارهای ساده رو خودت انجام بدی بهتره چون اونم واسه خودش کلی کار داره به خصوص توی این زمونه مسئولیت مردها بیشتر شده اتفاقا کار سبک واسه خودتم خوبه شوهرتم کارهای سخت رو میتونه انجام بده تو خونه 

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

ببین عزیزم میدونم برات سخته ولی خوب کارهای ساده رو خودت انجام بدی بهتره چون اونم واسه خودش کلی کار د ...

هییییچ کاری نمیکنه منم بخدا همه کارامو خودم میکنم ند روز پیش انقد حالم بد بود گریه میکردم میگفتم چی میشه یکی یه بشقاب نذری بیاره من غذا نپزم ولی بازم خودم پاشدم غذا درست کردم از اول همه کارا با خودم بوده الان ماه آخرم واقعا سختمه خم و راست شدن نمیگم که همه کارارو اون بکنه خودمم دوست دارم فعالیت داشته باشم زایمانم راحت باشه ولی خب بعضی وقتا درد اجازه نمیده

هعی خدا                             

معمولا بارداری اول خانم ها خیلی حساس ترند و مشکلات کوچیک را هم بزرگ می بینند. برای بارداری دوم دیگه فرصت زیادی برای حال بد و تکون نخوردن ندارند.

البته در هر دو صورت تو بارداری بحث زیاده