2777
2789
عنوان

شما هم تو بارداری با شوهرتون بحث داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 31 پست
ای جان،، درسته سختته ولی سعی کن خودت انجام بدی کارهای سبکت رو،، کلمنی چیزی بذار که هی نری آشپزخونه و ...

همش دارم کار میکنم لباساشو می‌ریزه زمین جمع میکنم دستشویی کثیف می‌کنه دو ساعت میرم میسابم لگن لباس که سنگینه میبرم پهن میکنم بهش میگم حداقل کثیف نکن میبینی نمیتونم 

هعی خدا                             

معمولا بارداری اول خانم ها خیلی حساس ترند و مشکلات کوچیک را هم بزرگ می بینند. برای بارداری دوم دیگه ...

حس میکنم به خاطر هورمونام حساس شدم اونم درک نمیکنه 

من همه جام درد میکنه از اونور اونم همش میگه کمرم درد می‌کنه اینجام درد می‌کنه اونجام درد می‌کنه 

هعی خدا                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمه دیگه خواهر....همیشه حق رو به خودش میده چون بیرون از خونه کار می‌کنه و خستس فک می‌کنه تو الکی ا ...

خیلی حرص میخورم خدا کنه بچم نق نقو نشه 

هعی خدا                             

مفت خوربارش اوردی...🤣ولی جداازشوخی شوهرت اصلادرک نداره من کاملادرکت میکنم چون باردارم واقعلاماه اخربلندشدن سخته.من شوهرموانقددستورمیدم وایستادی چای بزار اب بیارقرصاموبیارلامپوخاموش کن گوشیموبده 

مفت خوربارش اوردی...🤣ولی جداازشوخی شوهرت اصلادرک نداره من کاملادرکت میکنم چون باردارم واقعلاماه اخر ...

من دو تا کار پشت سر هم بگم عصبی میشه خسته شدم خیلی تنبله

هعی خدا                             

همش دارم کار میکنم لباساشو می‌ریزه زمین جمع میکنم دستشویی کثیف می‌کنه دو ساعت میرم میسابم لگن لباس ک ...

برا بچت دنیا بیاد دیگه نمیتونه لم بده استراحت کنه مجبوره کمکت کنه 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

توخونه ای بزرگ میشن که همیشه مادربراشون جمع جورکرده چای اورده گذاشته جلوشون عارشون میادوفک میکنن این ...

آره بخدا یکی از هدفام اینه که بچم اینطوری نباشه 

هعی خدا                             

همش دارم کار میکنم لباساشو می‌ریزه زمین جمع میکنم دستشویی کثیف می‌کنه دو ساعت میرم میسابم لگن لباس ک ...

نگوایناروحرص میخورم تیرک موادبریزخاست بره دستشویی بگودستشویی بساب بعدکارتوبکن من چنماهه دیگه دستشویی تمیزنمیکنم خطرناکم هس یابگودستام دردمیکنه

نگوایناروحرص میخورم تیرک موادبریزخاست بره دستشویی بگودستشویی بساب بعدکارتوبکن من چنماهه دیگه دستشویی ...

باشه گلم میگم ایشالا که انجام بده😂

هعی خدا                             

آره بخدا یکی از هدفام اینه که بچم اینطوری نباشه

اره پسرازون اول بایدتوکارخونه کمک کنه ازش بخای انجام بده شوهره خودم میگه من برامامانم همه کارمیکردم.ولی مادره من اصلابدمیدونست مردبیادسفره جمع کنه چای بیاره