2777
2789
عنوان

این فامیلی چقدر عجیبه عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 69 پست

فکر کردم گوز آبادی ، یه چیز اینجوریه

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.

بچه هااااا من الان فامیلو دیدم متوجه شدم فامیلی کاملا عادیه و مسخره کردن نداره و استارتر اصن منظورش چیز دیگه ای بود 

پس شما که ی زندگی بهترو در شأن و شخصیت خودتون می‌بینید اینقد زود قضاوت نکنید

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمت چیه مگه

همین اسم کاربریم

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.

ولی اسی من اصلا برام‌عجیب نیود زید آبادی

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
همین اسم کاربریم

سلامممممم کاربر فرست کلاس نی نی سایت🥹✨

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

اسی اگه از جهان سوم بودن می‌نالی و ایرانو در شآن خودت نمیبینی و دنبال مهاجرتی. بدون هر جای دنیا بری ...

واقعا بگو منو میشناسی؟؟؟؟

اینا رو از کجا میدونی؟؟؟؟؟

من خودم اینقدر فامیلیم مسخره بودکه عوض کردمدائم مسخره میشدم 🥲

نظرم رو در این مورد گفتم.

اما خیلی‌ها هم درگیری بی‌مورد نسبت به نام خانوادگی دارند.

از نظر من نام خانوادگی باید بازتابِ ریشه‌های خانوادگی و اصل و نسب فرد باشه؛ نه صرفا یک کلمه‌ی خوش آوا. 

به همین دلیل از اینکه کسی بی‌مورد و بدون دشواری در تلفظ یا شباهت به کلمات بد و...  نام خانوادگی‌شو تغییر می‌ده و در واقع پشت به هویت و پیشینه‌اش می‌کنه خوشم نمی‌آد.

زید داشته باشی تو فامیلیت عجیب نیست؟؟

خب زید آباد اسم یه روستاس

اونا هم اهل اونجان

که میشه زید آبادی

کجاش خیلی عجیبه🤦🏻‍♀️

کلمه زید درواقع به معنی رشد کردن و زیاد شدنه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

همین اسم کاربریم

با اسم آیه مسخرت میکردن؟ چشه مگههه

مثلا چی گفتن

کنجکاو شدم😂🤦🏻‍♀️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)