2777
2789
عنوان

این فامیلی چقدر عجیبه عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از نظر فامیلی مسخره نمیشدم. از نظر اسم مسخره میشدم

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.

گناه دارن واقعا حتما تو دوران تحصیلی عذاب کشیدن سر اسم فامیل هاشون

دوستم فامیلیش بطل بود. یعنی قهرمان پهلوان. انقددد این بچه اذیت کردن بهش میگفتن بتل  همون حشره ک مث سوسک 

باباش فامیلیش عوض کرد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

کسلخه معنی داره تو زبان ترکمنی.

آره میدونم ولی خب تلفظ جالبی نداره

تو نگاه اولم یه چیز دیگه خونده میشه

😂🤦🏻‍♀️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یکی فامیلش خامه بود

تاریخ ثبت احوال تو کشور چیزی در حد یک سده است.

تو سال‌های ابتدایی خیلی بی‌دقت و از سر جهالت نامگذاری‌ها شکل گرفته.

ضمنا خیلی از والدین خصوصا در گذشته‌ها وظیفه‌ی مهم انتخاب نام مناسب برای بچه‌ها رو درک نکرده‌اند.

باید ثبت احوال شرایط تغییر نام‌های بی‌معنی و غیرموجه رو تسهیل کنه.

من از نظر فامیلی مسخره نمیشدم. از نظر اسم مسخره میشدم

اسمت چیه مگه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)