2777
2789
عنوان

شوهرم با من بود و با دخترای دیگه م لاس میزد

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 26 پست

اره اشتباه کردی

اولا که با لحن بدی گفتی

دوما اینکه شاید اون خانوم لایک کرده ایشونم برای جبران لایک کرده

سوما اینکه مهم اینه که سر عقل اومده و انفالو کرده دیگه به روش نمیاوردی

اگه باز دوباره تکرار کرد اون موقع به روش میاوردی

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم عین خوره افتاده به جونت ولی نکن تهش خودتو محکوم میکنه که دنبال گیر دادن و بحثی 

نهایتا بگو بعضی وقتا میبینم عکس دخترا رو لایک کردی الان همسر منی و من اصلا دلم نمیخواد لایکت رو زیر پست دخترای دیگه ببینم لطفا رعایت کن وگرنه باعث اختلاف میشه

نیست و نابود بشه این اینستا و فضای مجازی که زندگیا رو داره می‌پاشونه یه لایک بوده بزرگش نکن نزار روت ...

امضات خیلی قشنگه 😍✨

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

میدونم عین خوره افتاده به جونت ولی نکن تهش خودتو محکوم میکنه که دنبال گیر دادن و بحثی نهایتا بگو بعض ...

نه انجام نمیده خدایی

کرم از خودم بود که افتادم و پیگیر شدم الانم پیامم حذف نمیشه اگه فردا گفت جریان چیه نمیدونم چجوری بپیچونم

امضات خیلی قشنگه 😍✨

ممنون عزیزم❤️

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
بروهمون دختره گیربیار جوری جرواجرش کن ک دیگه ازاین گوخوری ها نکنه برات چقد توبی عرضه ای ک حریف یه د ...

یا خدا😐

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀