2777
2789
امان از روزی که گدا معتبر شود فقط خودت که فکر میکنی با یه ماشین تارا یی شاهینی دنایی چیزی خیلی بالا ...

یا عجب !!! خوبه تو پرانتز گفتم ماشین مون چیزی نیست 

🤣🤣🤣🤣

وقتی عجولانه نظر میدی یعنی خونواده ات همینقدر عجولانه راجع بهت قضاوت دارند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پز دادم؟ فقط شرح دادم

بله عزیزم پز دادین، تکبر تو حرفاتون پیداست. 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

اصلا عنوان تاپیکتو خوندم ادامه ندادم چون همون عنوانت ایراد داشت توفکر میکنی کی هستی که نسخه میپیچی ی ...

من خودم به تنهایی فقیرم ولی خدا رو شکر عقده ندارم

گفتم خیلی از فقرا ندید بدید اند دیدم که میگم 

خودم ولی همیشه پولدار هم شدم بازم متواضع بودم 

ببخشید از طرز صحبتتون خوشم نیومد

اینو منی میگم که انواع زندگی رو چشیدم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بله عزیزم پز دادین، تکبر تو حرفاتون پیداست.

!!! 

عزیزم میشه دقیقا اشاره کنی کدوم خط پز دادم؟؟؟؟

خوبه خودم دم به دم گفتم ماشین و وسایلمون چیزی نیست دیگه از این واضح تر!!! 

یه لیف به تفکرت بکش کلا بدبینی 

من خودم به تنهایی فقیرم ولی خدا رو شکر عقده ندارمگفتم خیلی از فقرا ندید بدید اند دیدم که میگم خودم و ...

شاید از حرفم خوشت نیاد

ولی پولدار واقعی دیدم

دنبال مقدار پولی که تو عروسی جمع شده نیست

خداحافظ 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ببخشید از طرز صحبتتون خوشم نیومداینو منی میگم که انواع زندگی رو چشیدم

طرز صحبتم عالیه

خیلی با ادب توضیح دادم همش هم گفتم وسایلمون چیزی نیست 

فقط روی کلمه ی فقیر حس دلسوزی داری همین 

شاید از حرفم خوشت نیادولی پولدار واقعی دیدمدنبال مقدار پولی که تو عروسی جمع شده نیستخداحافظ

تاپیک قبلی های منو خوندی دیگه 

این رسمه که هر جا رفتیم پول عروسی دادیم همه هم لازم دونستند پس بدن

فقط دنبال نقطه ضعف گرفتنی

نگرد پیدا نمیکنی 

من میفهمم چی میگی اینجا خیلی قضاوت گر هست

اول اینکه نباید دعوت کنی عروسی داداشت دختری که قبلا خواستگاری رفتین دوم بیای اینجا بگی .چون بازم قضاوت میشی

اینم که جواب سلامت نداده اشتباه کرده خوشش نمیومد کلا نمیومد عروسی .

چقدر چیپ .

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
عزیزم ایرادی داره برادرت ک براش رفتین دختری نشون کردید ک از نظر مالی پایین ترن؟؟آخه باتوجه به شرایط ...

دختره حرفش این بود که داداشم باید ماشین بابامو برای خودش بگیره 

واااا از الان دنبال تقسیم ارث و میراثه، یعنی چی که بعداً ماله کی میشه😐 ماشینتون چیه؟؟؟

یه ماشین ساده یه میلیاردی

تو این زمونه پول بی ارزشه ماشین مون سطح بالا نیست