2777
2789

شاید مردم رو کلمه فقر حساس اند که اینجوری جبهه گرفتن ، اگه زوم میکردی میگفتی رفتارش بد بود و اصلا کلمه فقر رو نمیگفتی شاید اینجوری نمیکردن  طرفت هم میگرفتن تو کامنتا؟!هان؟

من برم رفتارش شناسی اینا بخونم خیلی علاقه دارم ببینم ریشه این رفتارها چیه؟🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
من میفهمم چی میگی اینجا خیلی قضاوت گر هستاول اینکه نباید دعوت کنی عروسی داداشت دختری که قبلا خواستگا ...

مامانم ناراحت بود گفت باید دعوتشون کنیم تا بیان فکر نکنند ما خجالت زده و دلمون ازشون پره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره حرفش این بود که داداشم باید ماشین بابامو برای خودش بگیره

همون خوب شد ک رفت ...بدم میاد از آدمی ک به مال بقیه چشم میزنه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

مامانم ناراحت بود گفت باید دعوتشون کنیم تا بیان فکر نکنند ما خجالت زده و دلمون ازشون پره

خب حالا که بدتر شد ،نه این تصمیم احساسی بوده حالا هم احساسات همه ضربه خورده.

!!! عزیزم میشه دقیقا اشاره کنی کدوم خط پز دادم؟؟؟؟خوبه خودم دم به دم گفتم ماشین و وسایلمون چیزی نیست ...

باشه من رو تفکرم لیف میکشم ولی شمام برین یه دور تاپیکتونو بخونین.  

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

شاید مردم رو کلمه فقر حساس اند که اینجوری جبهه گرفتن ، اگه زوم میکردی میگفتی رفتارش بد بود و اصلا کل ...

من همون اول گفتم مردم روی کلمه ی فقر حساس اند

کافیه بگی ظالم مادر هست یا معلول یا فقیر یا پزشک یا زن داداش 

فوری حقو میدن به ظالم چون فکرشون روی این کلمات حساسه 

همیشه به نظرشون حق با فقیره اصلا فقیر جماعت ظالم نمیشن !!!! 

همیشه حق با پزشکانه چون خیلی شان اجتماعی دارند

و همیشه مادرشوهر بده مگر اینکه کشته بشه 

من همون اول گفتم مردم روی کلمه ی فقر حساس اندکافیه بگی ظالم مادر هست یا معلول یا فقیر یا پزشک یا زن ...

اوهوم ...خیلی خوب گفتی 

یا مثلا همه مادرها مظلوم‌نمایی و گناه دارن و...

چه فرهنگی داریم در حال سقوطه آدم نمیتونه دو کلمه حرف بزنه دیگه با هیشکی 

بعد بدترم میشه کل جامعه با شدت تورم، خیلی سخت میشه درک داشتن و رحم داشتن وقتی جامعه درگیر فلاکت و بدبختی و گرونیه .خدا رحم کنه .

اوهوم ...خیلی خوب گفتی یا مثلا همه مادرها مظلوم‌نمایی و گناه دارن و...چه فرهنگی داریم در حال سقوطه آ ...

🩵از انسانها بیزارم همه زخم میزنند بار اول نه بار دوم نه بار سوم حتما 

کاش میشد برم جزیره ای تنها زندگی کنم

من همون اول گفتم مردم روی کلمه ی فقر حساس اندکافیه بگی ظالم مادر هست یا معلول یا فقیر یا پزشک یا زن ...

ساد این زنیکه زینب موسوی افتادم برداشته هرچی از دهنش در اومده به فردوسی گفته حالا میگه نهههه چون من سادات ام منو دوست ندارین 😭😭🤣🤣🤣🤣

اینجام اگه نمیگفتی وضعش بهتر از ما نبود همین‌ها طرف تورو میگرفتن الان

شما برداشت منفی کردید من جات بودم بیشتر از این گناه نمی شستم

غیر من چند نفرم گفتن، بهتره به جای پافشاری روی حرفتون انتقاد پذیر باشین. شب خوش 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.