2777
2789
عنوان

خوشبحالش خدا چقدر دوستش داره

342 بازدید | 41 پست

دوستم همه چیزش عالیهه. هم داره دکترای روانشناسی میخونه.هم استاد دانشگاهه. هم جوون و بیبی فیسه

خانوادش خیلییی سطح بالا و پولدارن و بافرهنگ

مرتب هم استوری می‌ذاره.انگار با پارتنرش هست. یا گل دستشه یا تو کافه با همن 

خیلی بهش غبطه میخورم خداااا خیلیی دوستش داره

هیچچچچ غمی نداره

تازه فرانسوی هم بلده.

دکترا دانشگاه آزاد می‌خونه.ترمی ۴۵شهریه میده.

چهرش هم ناززز و خواستنیه

برام سواله که چرا اینقدر خدا دوستش داره 

حتما،ذاتشم‌خوبه ولایق این همه خوشبختی هس

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی ؟ مگه این همه ادم که ذاتشون خوبه ته سرنوشتشون خوشبختی بوده

ن ولی خدا،ب هرکس اندازه دلش میده اینودیدم واقعا

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

ذاتش عالییییییه واقعا به شدت بخشنده دلسوز متواضع مهربونننن خیلییییی خوش قلبه

همین دیگ واقعا هرکی به اندازه دلش خوشی خوشبختی نصیبش میشه 

این حرفا کلیشه ایه

عزیزم خب هرکسی یجوری فک می‌کنه دیگ قرارنیس همه هم نظرباشن 

اره به خدا یه چیز بگید منم دلم خوش باشه به زندگیم خیلیی حسرت میخورم

دعا کن از خدا بخواه

🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

گلم به نظرتون واقعا اینطوریه ؟یعنی ما دلمون کوچیک بوده و خوب نبودیم که خدا بهمون نداده؟

ن عزیزم ولی خب دیدم که یک سریاواقعا،خوشبختیشون زیاده وخودشونم به اندازه همون خوبن وگرن منم عادیم غرق خوشی نیستم کلی مشکل دارم