2777
2789
خواب پیشگویی نمیکنه مگه‌ اینکه‌رویای صادقه باشه. من تعبیر خواب بلدم اگه میخوای تعریف کن بهت بگم چیه

خواب پیشگویی نمیکنه؟ شما چه معبری هستی که میگی خواب پیشگویی نمیکنه! باشه مرسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواب پیشگویی نمیکنه مگه‌ اینکه‌رویای صادقه باشه. من تعبیر خواب بلدم اگه میخوای تعریف کن بهت بگم چیه

عزیز گفتی m باهام ارتباط میگیره و این سکوت از بین میره،🥲🥲

خب این پیغامی که به من میرسه در مورد احساس خودش خواهد بود یا میخواد از احوال من جویا بشه یا بپرسه که من رابطه رو قبول میکنم یاخیر؟ آیا این پیغام رو مستقیم به خودم میده یا از طریق دوستانم به من میرسه؟

عزیز گفتی m باهام ارتباط میگیره و این سکوت از بین میره،🥲🥲خب این پیغامی که به من میرسه در مورد احسا ...

یادم نیس قبلا چیا گفتیم فقط یادمه گفتم یه پیغامی ازش میرسه.

منتظر یه پیغام مستقیم ولی محتاطانه از جانب شخص مورد نظر باش. اون از سرگشتگی، دلایل سکوت و شرایط سخت خودش صحبت میکنه و به نوعی با شما همدلی می‌کنه. فعلاً منتظر یه پیشنهاد رسمی یا سوال مستقیم برا شروع رابطه نباش، چون اون،  شرایطو برا چنین کاری پرخطر می‌دونه. صبر و درک متقابل نشون بده

یادم نیس قبلا چیا گفتیم فقط یادمه گفتم یه پیغامی ازش میرسه.منتظر یه پیغام مستقیم ولی محتاطانه از جان ...

دقیقا ما خیلی دوست داریم باهم حرف بزنیم ولی پیش نمیاد،قشنگ حسش میکنم،چند روزیه حس میکنم میخواد باهام ارتباط بگیره

یعنی امیدوار باشم که پیام میده؟امکان داره رابطمون در آینده جدی تر بشه؟

دقیقا ما خیلی دوست داریم باهم حرف بزنیم ولی پیش نمیاد،قشنگ حسش میکنم،چند روزیه حس میکنم میخواد باهام ...

امیدتو زنده نگه دار، آینده‌ی این رابطه روشن و عمیقه خیلی. ولی زمان “صرفاً صبر کردن” به پایان رسیده. خودت قدم ظریف و کوچک بردار. مثلا با یه پیام ساده و بدون اشاره مستقیم به احساسات (مثلاً یه احوالپرسی یا فرستادن مطلبی که می‌دونی براش جالبه)، راهو برا گفتگویی که میگی منتظرش هستید، باز کن. خواست تو، قفل سکوت رو میشکنه.

امیدتو زنده نگه دار، آینده‌ی این رابطه روشن و عمیقه خیلی. ولی زمان “صرفاً صبر کردن” به پایان رسیده. ...

من کلا به سنگین بودنم معروفم،اگه یه قدم کوچیک بردارم قشنگ میفهمه منظورم چیه،مرد باید اول بیاد جلو باید خودشو ثابت کنه که میخواد،هیچ راه ارتباطی نیست که بتونم بی‌طرفانه جلو برم،هر قدمی بردارم الان منظور داره،پس تنها راهم صبر کردنه

و شما گفتید میخواد به نوعی با من همدلی کنه،مگه چه مشکلی دیده که بخواد همدلی کنه،وضعیت منو مثل خودش میبینه یا فکر میکنه خیلی منو میشناسه که بخواد همدلی کنه؟و درسته شرایط سخت داره خانوادش سختگیرن مثل خودم ولی اون خبر نداره که من میدونم

من کلا به سنگین بودنم معروفم،اگه یه قدم کوچیک بردارم قشنگ میفهمه منظورم چیه،مرد باید اول بیاد جلو با ...

عزیزم حسم میگه از این افسانه سرایی ها و «باید»ها دست بردار، که این صبر و سنگینی تو، شمعیه که داره می‌سوزه و تموم می‌شه‌ یعنی فرصتِ محدودِ وصال، با این صبر و سکوتِ بی نتیجه، مثه شمع در حال سوختن و تموم شدنه. تو درگیر قصه‌ی «مرد باید پیش‌قدم بشه» شدی و او درگیر شرایط سخت خودش؛ این گره با بی‌عملی و نشستن باز نمیشه. این سکوت دوطرفه رو با یه حرکت، هرچند کوچک و خلاف باورت، بشکن وگرنه این فرصت هم همچون فرصت‌های گذشته خواهد سوخت و حسرتش باقی خواهد ماند.

عزیزم همدلی اون، همدلی از جنس شناختِ کسیه که باهاش سرنوشت مشترک داره، نه از جنس شناخت یه غریبه‌. اون تو رو با خودش همدرد میدونه چون تو رو قیاس میکنه با دردی که خودش داره......

عزیزم حسم میگه از این افسانه سرایی ها و «باید»ها دست بردار، که این صبر و سنگینی تو، شمعیه که داره می ...

درسته...حرفتون کاملا درسته ...پس در موردش فکر میکنم و سعی میکنم یه راهی پیدا کنم💓💓🥲

احساس میکنم خیلی درکش میکنم ولی یه مدته داره سیگار میکشه،میدونم که همیشه رعایت کرده و سمت این چیزا نرفته چون دوست نداشت،ولی نمیدونم چی باعث شده که به این سمت بره و این داره منو نگران میکنه،نمیدونم تاثیر دوستاش بوده یا فشار و غمی داره که من بی‌خبرم،همین موضوع منو کمی گیج کرده که نکنه آدم منطقی نباشه،نظر شما چیه؟

درسته...حرفتون کاملا درسته ...پس در موردش فکر میکنم و سعی میکنم یه راهی پیدا کنم💓💓🥲احساس میکنم خی ...

نمیدونم عزیزم. کلا رو این چیزا خیلی حساب باز نکن ولی من اگه جات باشم و عاشق بشم حتما با اون ارتباط برقرار میکنم ولی حرفی نزن که مورد دار باشه. فقط ارتباط برقرار کن ببین به کجا میرسه. درباره سیگارش هم به حس شخصی خودت اعتماد کن.