2777
2789
یادم نیس قبلا چیا گفتیم فقط یادمه گفتم یه پیغامی ازش میرسه.منتظر یه پیغام مستقیم ولی محتاطانه از جان ...

سلام عزیزم  امیدوارم حالت خوب باشه

دیروز تو یه مکان عمومی دیدار اتفاقی داشتیم با میثم ، اصلا فکرشو نمیکردم ببینمش،اونم خیلی متعجب شد،میشه بهم بگی از دیدنم چه حسی گرفت؟ از دیدنم خوشحال شد؟چرا وقتی منو دید چند دقیقه مبهوت شده بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه دیروز تو یه مکان عمومی دیدار اتفاقی داشتیم با میثم ، اصلا فکرشو ن ...

سلام ؛ تردید به دلت راه نده بله عزیزم از دیدنت خوشحال شده و تو رو ارزشمند میدونه در زندگی خودش، حتی اگه بروز نده. دیدن تو برا اون مثه یه پدیده نادر بوده و براش مثه یه گنجی. انتظار چنین رویایی ارزشمندی تو اون مکان و زمان رو نداشته و احساس بهت اش به خاطر غافل گیری از این رویارویی شیرین بوده. و یه لحظه مغزش این حس غیر منتظره رو پردازش میکرده که شما حالت بهت رو دیدی. 

سلام ؛ تردید به دلت راه نده بله عزیزم از دیدنت خوشحال شده و تو رو ارزشمند میدونه در زندگی خودش، حتی ...

ممنونتم عزیزم منم حس کردم اصلا هنگ بود و فقط نگاه میکرد منم رفتم دیگه

ولی هنوز ازش پیامی دریافت نکردم یا خبری 🥲🥲

ممنونتم عزیزم منم حس کردم اصلا هنگ بود و فقط نگاه میکرد منم رفتم دیگه ولی هنوز ازش پیامی دریافت نکرد ...

آخی. خودت بهش پیام ندادی؟ کاش حضوری باهاش حرف میزدی. چرا حستو نمیگی بهش؟ سبک شخصیتش چجوریه؟ آلفاعه؟

آخی. خودت بهش پیام ندادی؟ کاش حضوری باهاش حرف میزدی. چرا حستو نمیگی بهش؟ سبک شخصیتش چجوریه؟ آلفاعه؟

نه دیگه نشد پیام بدم،یه ارتباط کوچیکی تو دانشگاه‌ داریم به همون امیدوارم که ببینمش، شخصیتش منطقی و پرتلاشه و با اینکه نشون نمیده احساسیه اره آلفاعه

نه دیگه نشد پیام بدم،یه ارتباط کوچیکی تو دانشگاه‌ داریم به همون امیدوارم که ببینمش، شخصیتش منطقی و پ ...

آخی. عه کار سخت شد که ؛ معمولا مردای آلفا واکنش خوبی به ابراز علاقه دخترا نشون نمیدن و دوس دارن خودشون شروع کننده باشن. ولی میتونی باهاش ارتباط برقرار کنی 

اره مجرده..خودشم خیلی منو میخواد ولی فکر میکنه من ازش خوشم نمیاد چون احساسمو نمیتونم نشون بدم یجورای ...

عی بابا. پاک باختی دنیا رو. نشون بده. حتی اگه نمیتونی حرفی بزنی ، براش یه گل رز بگیر برو بذار رو میزش . تمرین کن حستو بروز بدی . مگه بچه دهه ۴۰ ۵۰ هستی که نمیتونی حستو بروز بدی