یادم نیس قبلا چیا گفتیم فقط یادمه گفتم یه پیغامی ازش میرسه.منتظر یه پیغام مستقیم ولی محتاطانه از جان ...
سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه
دیروز تو یه مکان عمومی دیدار اتفاقی داشتیم با میثم ، اصلا فکرشو نمیکردم ببینمش،اونم خیلی متعجب شد،میشه بهم بگی از دیدنم چه حسی گرفت؟ از دیدنم خوشحال شد؟چرا وقتی منو دید چند دقیقه مبهوت شده بود
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه دیروز تو یه مکان عمومی دیدار اتفاقی داشتیم با میثم ، اصلا فکرشو ن ...
سلام ؛ تردید به دلت راه نده بله عزیزم از دیدنت خوشحال شده و تو رو ارزشمند میدونه در زندگی خودش، حتی اگه بروز نده. دیدن تو برا اون مثه یه پدیده نادر بوده و براش مثه یه گنجی. انتظار چنین رویایی ارزشمندی تو اون مکان و زمان رو نداشته و احساس بهت اش به خاطر غافل گیری از این رویارویی شیرین بوده. و یه لحظه مغزش این حس غیر منتظره رو پردازش میکرده که شما حالت بهت رو دیدی.
نه دیگه نشد پیام بدم،یه ارتباط کوچیکی تو دانشگاه داریم به همون امیدوارم که ببینمش، شخصیتش منطقی و پ ...
آخی. عه کار سخت شد که ؛ معمولا مردای آلفا واکنش خوبی به ابراز علاقه دخترا نشون نمیدن و دوس دارن خودشون شروع کننده باشن. ولی میتونی باهاش ارتباط برقرار کنی