2777
2789
عنوان

خوشبحالش خدا چقدر دوستش داره

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلااا اینجور نیستتتتت اصلاااحالا شاید شما موردی داشتین اینجور بوده

بله دیدم واقعا

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

عزیزمم منم خیلیی غبطه میخورم به نظرت کجای زندگیش بیشتر لاکچری بود؟

م چون خودم فکرو ذهنم همیشه استادیه ب اون قسمتش یکم غبطه خوردم امیدوارم منم برسم بدون پارتی تنهایی با خانواده متوسط بخای بری بالا سخته

ن عزیزم ولی خب دیدم که یک سریاواقعا،خوشبختیشون زیاده وخودشونم به اندازه همون خوبن وگرن منم عادیم غرق ...

اره چند نفرم بهم گفتن خدا با توجه به ظرفیت آدما بهشون میده

برام جالب بود

اره چند نفرم بهم گفتن خدا با توجه به ظرفیت آدما بهشون میدهبرام جالب بود

اره دیگ ولی خب کلا،اینابنده برگزیده خدان همونطورک گفتی خوشبحالشون 

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

من شمارو قبلا هم دیدم در مورد این دوستت گفتی. خیلی وقته ذهنت درگیرشه که.

خودت رو اذیت میکنی چقدر. رابطه تو کمرنگ کن، استوری و پست هاشو نگاه نکن، آنفالوش کن.

بچسب به اهداف و برنامه های خودت. کاری کن یک سال دیگه به جای تاپیک زدن و از اون گفتن، بیای تاپیک بزنی بگی منم تلاش کردم و به فلان هدفم رسیدم. هیچ وقت دیر نیست برای هیچی. تلاش کن برای آرزوهات به جای اینکه بشینی غصه بخوری و حسرت بخوری دختر گل.