2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم آخرش بدبختم کرد

972 بازدید | 68 پست

من فهمیده رل مجازیش با دختر خاله خودم حضوری رل زده عکس و کلیپ هاشونو دیدم چون خواهر شوهرم گوشیشو گرفته بودن چون فهمیده بودن با این پسره است گوشی نداره ۱ ساله فقط میره خونه مادر بزرگش زنگ میزنه به پسره هفته ای ۱ بار زنگ میزنه خلاصه بهش گفتم اول باور نکرد قسم خوردم خودشو زد به باور و اینکه بگم ۱۵ ساله خودم ۱۸ سالمه بعد عکس رلشو با دختر خالم نشون دادم گفتم بیا دیدی دروغ نگفتم باور کرد رفته به پسره گفته زن داداشم اینجوری گفته و فلان و دعوا خلاصه پسره گولش زده اول گفته دروغه بعدش باز گفته عکستونو دیدم گفته اره بوده ولی مال خیلی خیلی وقت پیشه باز این احمق باور کرده هزار مدرک نشونش دادم بازم حالیش نشد ول کردم گفتم به من چه باز اون روز به من میگه تو نباید دخالت میکردی و فلان و اینا گفتم جای دستت درد نکنه است که داری میبینی مدرک نشونت دادم دروغ نگفتم هنوز باید قدر دان باشی هیچی نگفت رفته به پسره گفته من دیگه جلو زن داداشم ازت حرف نمی‌زنم و نمی‌ذارم اون چیزی بگه پسره گفته اگه بفهمم یه بار دیگه از من بد گفته میرم آبروشو میبرم میرم جلو داداشت میگم زنت میدونسته من با خواهرتم گوشیشو هم می‌داده و خواهرت باهام حرف میزده و گفته بدبختش میکنم اگه بفهمم ۱ بار دیگه ازم بد گفته 

این خبرو دختر خالم بهم داد منم گفتم بره هر کار که نکرده بکنه چه با مدرک چه بی مدرک بعدشم گفتم مقصر اون نیس مقصر من احمقم که گوشیمو میدادم با هم حرف میزدن

الان چه ری اکشنی به خواهر شوهرم داشته باشم؟

چون من بهش خوبی کردم و گفتم اون آخر سر رفته گفته به رلش آره می‌خواسته رابطه ما رو خراب کنه و فلان بعدشم گفته من از اول نمی‌خواستم زن داداشم بشه 

یعنی ببین من زمانی که خواستم عقد کنم با شوهرم ۱ سال طول کشید این خواهرش همیشه بهم چسبیده بود ولم نمی‌کرد تو مدرسه باز عقد کردیم هر روز خونه بابام بود یا می‌گفت نیلوفر بیاد باز رفته گوه خوری کرده اینجوری گفته

الان چیکار کنم؟

مطمئنم پسره نمیره بگه به شوهرم چون خودش تو دردسر میفته

فقط میخوام بدونم چجوری باشم با این خواهر شوهرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر نبود دخالت نکنی

حق با شماست خودم پشیمونم ولی دختر خاله خودم ۱۶ سالشه این خواهر شوهرم ۱۵ پسره به هر دو اینا قول ازدواج داده بود 

یه خواستگار خوب هم برای خواهر شوهرم اومده بود گفتم دختر جواب بله بده دیدم وفاداره به اون پسره منم گفتم داستانو تا بدونه گاو نباشه آخرشم من شدم مقصر خوبی کردم ولی بدی دیدم