2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم آخرش بدبختم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 69 پست

کلا اینایی که اینجورینو نبايد تو کارشون دخالت کرد

دختر خاله منم احمق رل داشت ...کلاس هشتم بود

به خواهر بزرگش گفتم ..

گفتن نه چیزی نبوده و رل نداره و ...

الان نمیدونم چی بینشون بوده که میگه من جز این نمیتونم با کس دیگه ازدواج کنم...بغلم کرده و ..

ولی مثل اینکه چیزی فراتر از بغل کردن بوده...

واییی چه خشگلیییییی توووووو😃🩷✨️...یه بوس نمیدی؟😋🤭😚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ زندگی و رفاقت مزخرفی

فقط فقط حالم از خواهر شوهرم بهم میخوره که بخاطرش دروغ به شوهرم گفتم ماه ها و بعد هزار خوبی کردم گوشیمو دادم باهاش چت کرد ولی نه از شماره خلاصه هزار کار کردم براش آخرش اینم شد دستمزد کارام که ازم بد بگه

شما از اولش نباید گوشیتو میدادی دست خواهر شوهرت ،علنا خودت رو درگیر کردی ،اون هم با خانواده شوهر که هر چقد هم خوب باشن باید با حساب کتاب باهاشون رفتار کنی الان هم باید این قضیه رو مدیریت کنی وگرنه بدجور دامنگیرت میشه

شما از اولش نباید گوشیتو میدادی دست خواهر شوهرت ،علنا خودت رو درگیر کردی ،اون هم با خانواده شوهر که ...

عزیزم ببین من ۳.۴ ماه دادم گوشیمو از سر بچگی ولی خب با شماره ام زنگ نمیزد و پرینت هم بگیرن معلوم نمیشه بعد چند ماه دیگه گوشیمو تنظیم به کارخونه زدم ندادم بهش الان ۸ ماهی میشه ندادم گوشیمو

بجای عذرخواهی برو ببین چیکار میتونی بکنی

به پدر شوهرم و مادر شوهرم داستانو گفتم اونا می‌دونن مقصر نیستم فقط من میخوام بدونم چجوری رفتار کنم از این به بعد با خواهر شوهرم همین