2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم آخرش بدبختم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 69 پست
واقعا گوشی ت رو میدادی زنگ بزنه به پسر؟؟؟خودت رو خراب کردی برای همیشه جلوی شوهرت و خانواده ش مطمئن ب ...

رابطه اش ۱ سال پیش لو رفت که گوشیشو گرفتن همه خانواده اش می‌دونن فقط من احمقی کردم گوشیو دادم پیام میداد بهش از توی یه بازی بدون شماره که حتی پرینت هم بگیرین معلوم نشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منم خودم فهمیدم کارم اشتباه بود من اینو نمیگم و نپرسیدم فقط میخوام بدونم چه رفتاری کنم باهاش ه ...

سر سنگین باش چند سال اخلاف سنی دارید؟

بعدم دیگه اصلا بنظرم تو مسائل خانواده شوهرت  کاریت نباشه به نفعت نیس اصلا

ولکن هرچی بشه بزار بشه این‌خودشو داره گول میزنه دخالت نکن دیگ تو وظیفتو انجام دادی

دقیقا فقط بگو چجوری باهاش رفتار کنم که آنقدر دو رو بازی در آورده باهام جلوم خوبمو گفته جلو پسره ازم بد گفته؟

وقتی موضوع رو بقیه بفهمن برا شما خیلی بد میشه.باید از کسی مشاوره بگیری

می‌دونم گلم ولی داستانو کامل به پدر شوهرم گفتم من الان از وسط داستان بیرون اومدم فقط میخوام بدونم چجوری با این خواهر شوهرم که دو رو بازی در آورده رفتار کنم همین 

اصلا خودتو بزن اون راه

ببین میخوام با خواهر شوهرم سرد سرد رفتار کنم آیا بده؟

چون من با مدرک خیانت رلشو نشون دادم بعد پسره معذرت خواهی کرده و خودشو زده به اون راه و هزار تا دروغ گفته فلان آشتی کرده ولی بازم هر دوشونو داره بعد خواهر شوهرم به رلش گفته زن داداشم بد ذاته و حسوده نه من چیزی بهش میگم نه تو چیزی بهش بگی و فلان هزار حرف زده 

دیگه سر سنگین باش زیاد بگو بخند نکن.طوری که حدش رو بفهمه

اوکیه پس خداروشکر هفته ای یه بار میرم ولی وقتی شوهرم منو می‌بره صبح تا شب هستم شب میایم خونه بابام ولی اعصابم خورد میشه بازم ببینمش