2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 34119 بازدید | 768 پست
دختر من ۶ سالشه قبل از اینکه چیزی بخواد میپرسه گرون نیست که؟.با این که وضعیت مالیه پدرش هم خداروشکر ...

عزیزم بهتره بهش بگی برات وسایلای گرون هم میخرم ک بدونی میتونی صاحب همه چیزهای خوب باشی 

این قشنگ تره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش من برادرزاده ات بودم🥺🥲

عزیزممم 🥲🤍

در واقع فقط مسئولیت خریدش گردن منه چون با مدیریت و اقتصادی میخرم بهم میگن بخرم وگرنه ورشکست میشما از خودم بخرم پولش خودشون میدن 

من فوقش چندتا چیز ریز براشون هدیه بگیرم از طرف خودم فقط

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

من چی بگم پارسال ۷۰۰ دادم جامدادی🤕خدا به امسال رحم‌کنه اسم جامدادی میاد فشارم میافته😅

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍

شاید بهتر باشه مدیریت خرید را به خودش بسپارید.

مثلا ۱ میلیون در نظر بگیرید که باهاش ۱۰ قلم جنس بخره.

البته از موارد کمتر شروع کنید بهتره.

این روش خواهرم برای پسرش بود و خیلی خوب به نتیجه رسید.

از خرید خوراکی شروع کرد حالا تو ۱۲ سالگی خیلی هوش اقتصادی خوبی داره

شاید بهتر باشه مدیریت خرید را به خودش بسپارید.مثلا ۱ میلیون در نظر بگیرید که باهاش ۱۰ قلم جنس بخره.ا ...

اره دقیقا

یه مدت اینجوری پیش رفتم اثرات خوبی داشت ولی دیگه شل گرفتم بعدش دوباره

من بیشتر خودم  دوست دارم برای دخترم چیزای فانتزی بخرم تا اون ، پارسال قمقمه گرون گرفته بودم گم کرد ،بهش گفتم از این به بعد تو این بطری آب معدنی ها آب می بری 😅رفتم فروشگاه باز دلم نیومد گرونترین قمقمه رو خریدم ،پارسال از ترسش که گم نکنه کلا رو دوشش بود 

تازه میخادبره اول شرایطم الان خیلی وخیمه ولی هرکاری ازدستم بربیادانجام میاد همین یه بچه رودارم فقط

عزیزم میشه بپرسم همسرتون چیکاره هستن و حقوقشون چقدره؟خودتونم شاغلید

البته اگه دوس داشتی جواب بده