2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 42498 بازدید | 883 پست

مدرسه ما وسایل فانتزی که اصلا اجازه نمیدن ببرن ولی برای تو خونه وسایل فانتزی از مدادو پاکنو تراش هرچی که فکرشو بکنی میگیرن ،معلم گفته وسایل قشنگ فانتزی بیارید من برا خودم بر میدارم منم دل دارم یهو دیدی دلم وسایل شمارو خواست،دیگه بچه ها از ترس نمیبرن،یا گفته آقای مدیرم گفته وسایل فانتزی دست بچه ها دیدی برام بیار من خیلی دوست دارم🤦

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که کلا سر شدم در قبال خواسته هاشاصلا زبونم به نه گفتن نمیچرخه خودمم ناراحتم از این موضوع ولی چه م ...

تو رو خدا باعث این نشو عذاب بکشه دخترت در آینده...

چون نه نمی‌شنوه تحمل و ظرفیتش پایین میاد 

کار من اشتباه نیست شما هم میتونی رویه خودتون رو پیش ببرید موفق باشید 🙂

ببخشید من اصلا شما رو اشتباه با اسی گرفتم.پاک کردم واسه شما

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

من با کسی صحبت میکنم ک حرفمو متوجه بشه عزیزم کسی ک حرف منو بتونه متوجه بشه دیگه ازم سوالی نمیپرسه شم ...

شما ی سری تروماها داری بعد ب همه داری تامین میدی 

نمیشه برای همه ی نسخه پیچید 

موفق باشی

وا نه اصلا اینجور نبس الان من عضو انجمن بودم و هوای بچهای ک وضع مالیشون ضعیف تره رو داریم اردو بشه ا ...

روز اول رفتم دیدم آدم زیاده خجالت کشیدم روز دوم رفتم گفتم اینوبگیرین گفت خانم همرویجامیگیریم به زور خواهش و حرف قبول کرد رسیددادگفتم بقیشم میارک

خودم بچه ندارم ولی برادرم یا بچه های نزدیکو هرسال راضیشون میکنم خودم براشون بهترین و مناسب ترین چیزا ...

کاش من برادرزاده ات بودم🥺🥲

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
قشنگ تو این تاپیک دیده میشه چقدر موفق شدن ذهن های فقیر از مردم درست کنن 🙂

چرا فقیر خوبه کیف بگیریم دو تومن سه تومن نونو بندازیم دور،شما ثروتمند بودن رو در چه میبینید

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

اصلا دوقلوهای دخالت نمیکنم ،فقط با من میان خرید و من میخرم ،نهایت بگن این طرح رونالدو رو می‌خوام مسی نه🫠🫠همین .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

ایکااااش.‌ ایکااااش دمشون گرم. خدا خیرشون بده.‌زیادشون کنه. یسری مادر پدراهم اینجوری دست از اداهاشو ...

واقعا 

الان جای اینکه بچه ها به فکر درس خوندن باشن فکر مد و زیبایی هستن 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است