2777
2789
عنوان

بنظرتون آقا منظوری داشت

283 بازدید | 26 پست

من خیلی گیراییم تو اینچیزا پایینه چون زمان مجردیمم زیاد درگیر پسرا نبودم.

دیروز رفته بودم خرید این مغارع ک رفتم بار دومم بود و قیمتاشون مناسبه و چیزایی ک میخاستم داشت.

بعد حس کردم حین صحبت فروشنده چشمک میندازه چند بار تکرار شد گفتم شاید تیک داره یا مدلشه ولی دقت کردم فقط با من اینجوری بود بعد اومدم لباس بهش بدم طوری گرفت با لباس دستمم گرفت بنظرتون من فکرم الکی خراب شد یا منظوری داشت تخفیفم یه مبلغ بالایی بهم داد.اینم بگم متاهلم

منظوری نداشت 

ولی دیگه مغازه اش نرو 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای همین پرسیدم اینجا اگه اشتباه نمیکنم مغازش نرم دیگه تازه یجای خوب پیدا کرده بودم اونم اینجوری

خب برو 

فکر میکنم منظوری نداشته 

چشمک مال زمان اقاجون من بوده 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

نمیدونم نکنه تیک داشت آخه سری قبل این حرکت رو نمیزد

اره بابا

بعدشم تو چشاش نگاه نکن

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
نرو دیگه اونجا بحث گیرایی هم نباشه ، معمولا حس ششم ما خانوما تو این چیزا خوب کار میکنه

آره دیگه اونجا نمیتونستم سرم بالا بیارم تو صورتش نگاه کنم وقتی حرف میزد همسرمم بود ولی اونور وایساده بود

منم‌ بچه بودم نوجونن بودم یه بار رفتم دندونوپزشکی دیدم دندون پزشکه هی چشک‌میزنه رفتم به بابام یواشکی  گفتم   این به من چشمک میزنه بابام رفت  یه دوری زد و اوند گفت تیک داره بنده خدا

منم چند روز پیش چشمام تیک میزد با اینکه اصلا یابفه نداشتم بعد به روز خوب شوم سایدم این طوری بوده .

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
منم‌ بچه بودم نوجونن بودم یه بار رفتم دندونوپزشکی دیدم دندون پزشکه هی چشک‌میزنه رفتم به بابام یواشکی ...

منم اولش اهمیت ندادم گفتم تیک داره بعد دستم ک گرفت شک کردم