2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 42460 بازدید | 883 پست
پول تو جیبی هاش همش میره برا سوپری و تنقلات😵‍💫😵‍💫

من دهمم ننم 1 ت بهم میده ماهانه تا جایی ک میتونم سیو میکنم  لوازم ارایش و روتین و لباس میخرم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر منم به شدت بی فکره رفت لوازم تحریر بخره گفت خودکارم بخر برا سال دیگم نخوای سال دیگه خودکار بخری

وای عزیزم🤣🤣🤣

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

عزیزم کارتون اشتباهه‌ بچه از5تا خواسته باید حداقل سه تاشو انجام بدین دوتاشون نه .بچه الان که نیس چها ...

کار من اشتباه نیست 

شما هم میتونی رویه خودتون رو پیش ببرید 

موفق باشید 🙂

مام وضعمون معمولیه ولی چیزای خوبو برمیداشتم چون یه وسیله با کیفیت بگیری تا چند سال میتونی استفاده کنی من هنوز‌ یه سری از وسایل چهار پنج سال پیشمو استفاده میکنم

نگران نباش تنها نیستی 

دخترم پارسال پیش بود امسال اوله ،بعد هر سال چیزای مارک گرون قیمت می خوات ،دقیقا چیزای وارداتی که تو اینستا تبلیغش می کنن 

ولی دختر بزرگم که ۱۲ سالشه تا حالا نگفته فلان چیز می خوام اصلا براش مهم نیست ولی دومی چیزی باب میلش نباشه ، بقیه چیزا از چشمش میفته 

به قول خودش ریدم تو این زندگی ،میگه دوس دارم بمیرم از این زندگی راحت شم 😂😂😂

😐🤷🏻‍♀️
نه ولله ارزشم میدادیم ب خودمون. اما یسری چیزا مهم نبودوالان هم‌ نیس ب شدت بقیه.‌ب همیشه ارزش دادن ب ...

اگ حرفمو بفهمید متوجه میشید منظور کلی هست 

فهمیدن اینکه لایق بهتریناییم چیز سختی نیست 

خوب خداروشکز ک ارزش دادید 

موفق باشید و خوشبخت 

پول تو جیبی هاش همش میره برا سوپری و تنقلات😵‍💫😵‍💫

دختر من لبو بو میخاد بهش گفتم پول خوراکی‌هایی جمع کن برو بخر طفلی دوهفته س خوراکی لب نزده 😂

خواهر من بچتو قانونمند وقوی بار بیار که فردا اگر نتونستی فلان گوشی رو بخره دست به خودکشی نزنه ببخشید آنقدر واضح میگم چون دیدم به چشم

اره دقیقابعدم این برا بچه های قدیم صدق میکرد نه دهه نودی های الان که حتی اکه شمام ملاحظه دیگران رو ب ...

عزیزم کارتون اشتباهه‌ بچه از5تا خواسته باید حداقل سه تاشو انجام بدین دوتاشون نه .بچه الان که نیس چهارتا لباس .چهارتا لوازم التحریر فردا دراینده خواسته های بزرگ تر داشت نتونستید انجام بدین میشین بدترین پدر ومادر چون هیچوقت نه بهش نگفتین یا قناعت کردن رو 

البته ببخشید ناراحت نشین.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اسم مدرسه رونمیدونم باید برم ببینم نمیخام اسم دخترموبفهمن باهاش لج میکنن یه زنده تواموزش پرورشی گفت ...

وا نه اصلا اینجور نبس 

الان من عضو انجمن بودم و هوای بچهای ک وضع مالیشون ضعیف تره رو داریم اردو بشه اینا اصلا ازشون هزینه نمیگیریم 

برو اول مدرسه با اعتماد بنفس بگو من ندارم چبکار کنم . اگه بد برخورد کردن برو اموزش و پرورش