2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه قهره لبوبو میخاد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 68096 بازدید | 892 پست

پسر من گیر داده بود جوکر ۶ونیم بود براش بخرم نخریدم ...همچی براش همیشه میگیرم این یکی نگرفتم هم نمیارزید هم وحشتناکه...

من خیلی هرچی خواسته خریدم پر توقع شده همین ماه 

۲تا تفنگ یه ماشین.یه اسب یه دست لباس.دوتا کتاب داستان ی کیف بزرگ یه کیف دم دستی کلی چیز براش خریدم چون کربلا و مشهد بودیم خواستم خاطره سازی کنم براش

اما دیگه تا ی مدت براش میخوام چیزی نگیرم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
حالیش نیست متاسفانه چند روزه اشک میریزه فقط😐

چرا اینقدر به خواسته های بچه ها بها میدید بزار همچین قهر کنه تا خودش خسته بشه ،من جوری بچم رو بار اوردم که میدونه هیچی با قهر و ناز و ادا به دست نمیاره اگه خواستش معقول باشه و صلاح ببینم براش میگیرم،اونم اخلاق من دستش اومده اگه چیزی ازم خواست و یه بار گفتم نمیشه دیگه اصرار نمیکنه،بچه عزیزه اما تربیتش مهمتره که بعدا خواسته های نامعقولتری از ادم نداشته باشه

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما بچه داری ؟اگه داری باید بدونی که بچه هر چی رو میخواد نمیشه با قهر کردن براش خرید

نه ندارم

منم نمیگم هر چی 

توی کامن های بعدیم توضیح دادم خرید برای بچه باید چطور باشه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

حتما دوستاش دارن اینم میخواد فیکش زیر ۱ تومنه اگر تونستین بخرین لعنت به این فضای مجازی که همه رو بیچاره کرده 

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

منم دخترم ۱۲ سالشه گفت بابا اومد میگم برام بخرش بهش گفتم از همین الان آویزه گوشت کن من پول جا این عروسک نمیدم چون اصلا خوشم نمیاد تو هم سعی کن از این چیزای بیخودی خوشت نیاد دیگه خودش میدونه وقتی با این لحن میگم دیگه کوتاه نمیام پس بیخیال میشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
حتما دوستاش دارن اینم میخواد فیکش زیر ۱ تومنه اگر تونستین بخرین لعنت به این فضای مجازی که همه رو بیچ ...

بچه ها باید یاد بگیرن هر چی تو صفحه مجازی هست نباید بخرن باید جنبه داشته باشن این طوری هر روز یه مدی باید بخریم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مردم تا یچیزی مد میشه میریزن میخرن من نمیدونم اخه یعنی چی؟ ادم بزرگام دیدم میخرن خب مثلا فهمیدی چه رنگیه اخرش چی میشه؟؟؟ شنیدم توشون شنود میزارن

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚