2777
2789
سلامبله ، این هم اثرات فودفروختگی به میزفکر اونورابیاس دییگه😂انقدر تو اینستا و اکسپلور و اینا تبیلغ ...

جامعه مرد سالارمون چی ک بااومدن اخوند کلی حقوق ب مرد ها داد 

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

وای وای پسرای نسل جدید مزلف به معنای واقعی کلمه 

از طرز لباس پوشیدن گرفته تا رفتار 

از دنگ گرفتن از دختر ، ادا اصولای دخترونه 

بنظرم اینستا این بلا رو سرمون اورد 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجوریایی هم ک شما میگید نیست. 

بعضی از پسرا کسی رو میخوان ک شاغل باشه بعضیا اصلا راضی ب کارکردن همسرشون هم نیستن. 

پسرا کسی رو میخوان ک اخلاق و انسانیت داشته باشه و برای ازدواج باهاش راه بیان. 

اول رندگی نگن خونه و ماشین داری یا ن. 

پسر ۲۵ ساله ای ک دوسال از همرش رو هم صرف سربلزی کرده چقدر باید پول جمع میمرده ک در کنار ماشین خونه هم بخره؟ 

پسرا کسی رو میخوان ک توقعاتشون کمتر باشه. 

کاربر اقا

وای وای پسرای نسل جدید مزلف به معنای واقعی کلمه از طرز لباس پوشیدن گرفته تا رفتار از دنگ گرفتن از دخ ...

کلا از قوانین گوه کشوره قبلا هم بوده زیاد ب اینستا ربطی نداره واژه ترشیده و....قبلا بوده ک فک میکردن دختر موجودی بی لرزشه ک با مرد ارزش پیدا خواهد کرد

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

اینجوریایی هم ک شما میگید نیست. بعضی از پسرا کسی رو میخوان ک شاغل باشه بعضیا اصلا راضی ب کارکردن همس ...

خیلی زیاد شده توقعات یا یاید خوشگل باشی یا بابات پولدار یا موقعیت شغلی خوب یا شاغل باشی یه چیزی باید بماسه به مردا 

ادم ازدواج نکنه ک سنگین تره .نرخر میخواد مگ

والا دستت تو جیب خودت باشه و بتونی یه خونه مجردی نقلی اجاره کنی به هیچ نری نیاز نداری 

شوهرم داشته باشی منت میزارن که اره من گرفتمت یا دوقرون پول بدن منت بزارن 

اینجوریایی هم ک شما میگید نیست. بعضی از پسرا کسی رو میخوان ک شاغل باشه بعضیا اصلا راضی ب کارکردن همس ...

دقیقا همینجوریاس اونام اگ ب داتشون پی ببری ی جور دیگ دیوثن ک پولو اسباب قدرت کردن ک زن اویزونشون بمونه

کلا از قوانین گوه کشوره قبلا هم بوده زیاد ب اینستا ربطی نداره واژه ترشیده و....قبلا بوده ک فک میکردن ...

حدود ۱۰ سال پیش با مامانم رفتم دکتر زنان بعد نامه سلامت گرفت دختره بعد منشی داد به شوهر دختره گفت مبارکت باشه 

والا دستت تو جیب خودت باشه و بتونی یه خونه مجردی نقلی اجاره کنی به هیچ نری نیاز نداری شوهرم داشته با ...

این ب زن ربط پیدا میکنه اگ بابت پول منت گداشت زنه هن خوبه بابت بچه وظرف شستن و....منت بزاره

حدود ۱۰ سال پیش با مامانم رفتم دکتر زنان بعد نامه سلامت گرفت دختره بعد منشی داد به شوهر دختره گفت مب ...

خب دیگ از کجا میومد تاریخچه قدیمی داره

خیلی زیاد شده توقعات یا یاید خوشگل باشی یا بابات پولدار یا موقعیت شغلی خوب یا شاغل باشی یه چیزی باید ...

ابن چیزایی ک شما میگی اخرش ب طلاق ختم نمیشه؟ 

پول و ثروت جای خودش 

شما با مردی ک پولداره ولی هزارتا کثافت کاری میکنه میمونی؟ 

با مردی ک پول داره ولی اخلاق نداره و دائم زندگیتون جنگه میمونی؟ 

مشکل ما اینه ک زندگیمون شده چشمو هم چشمی و باید پوزشو بدیم ولی اخرش سر از دادگاه درمیارن 

کاربر اقا