2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه قهره لبوبو میخاد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 77304 بازدید | 966 پست

عروسک ترسناک و زشتی هم هست خدایی نمی دونم چرا ترند شده من هر وقت می‌بینم یاد موجودات خبیث فیلم ها می افتم ما قدیما اون فیلم بچه غوله بود توی زیر زمین اونو می‌دیدیم می گرخیدیم بچه های الان عروسکشون اینه

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
عزیزم ب چه قیمتی؟ ب قیمت افسرده شدنش؟؟؟ غذا نخوردنش؟ حرف نزدن و تو لک رفتنش ول کن توروخدا همین ک دخت ...

عزیزم ایشون حرف بدی نزدن خیلی منطقی گفتن

ولی اینکه شما میگید ول کن توروخداا

اینو باید قبل زدن تاپیک میگفتین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من دست دوستاش دید ولی اصلا خوشش نیومد گفت چقدر عروسک زشتیه چه به درد نخور اصلا ارزش نداره بخوای بخری   خیلی اسباب بازی داره ولی از این خوشش نیومد 

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کن

وایی این چه عروسکیه ترند کردن،افتاده به جون بچه های مردم،فقط اون پسر بچه که زااار میزنه چون رنگی که میخواست دراومد🤦

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
تنهامنم متنفرم ازاین عروسک چیه بابا وحشتناک زشته

خیلی مسخره و زشته. از دخترم ۱۴سالشه پرسیدم این عروسک لبولبو رو خوشش میاد که براش بگیرم (امتحانش کردم ) بهم کفت اییییییی ازش بدم میاد. درضمن پولش و بهم بده بدم چیزی که به دردم بخوره.😅😅 اینجوری بود برای یه سوال جریمه هم شدم😁

خداوندا تویی حامی وحاضر

اگه هرچیزی که ترند میشه رو بخواد باید فردا که بزرگتر شد امادگیش رو داشته باشین که اخرین مدل ایفون رو هم بخرین !

اگه به لحاظ مالی تواناییش رو دارین ، خب بخرین ولی اگه ندارین از الان اون رو کم کم به لحاظ روحی اماده کنین برای اینکه گول تبلیغات رو نخوره و برای هرچیزی به اندازه ارزشش و در صورت نیازش هزینه کنه ! 

برو تو باسلام یا ترب فیل.تر قیمت انتخاب کن ۵۰۰ تومن شهر خودتم خاستی انتخاب کن با غرفه دار صحبت کن که خودت بری ازشون بگیری دیگه هزینه ارسال ندی 

نیاز نیست برنامه نصب کنی سایتم دارن 

تا درودی دیگر بدرود