2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه قهره لبوبو میخاد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 76917 بازدید | 956 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به این عروسک ندارم و هم من هم دخترم خوشمون نمیاد

ولی دختر من اینجوری یاد گرفته که از یه چیزی که خوشش بیاد اون و میکنه هدف واسش پول جمع میکنه تا مبلغش برسه بره بخر

۷ سالشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

طبق تحلیل های که دیدم این عروسک تسخیر شده از و از روی اجنه ساخته شده تو کشورای دیگه یه بچه ها ک این عروسک و داشتن همیشه مریض بودن نمیگم فیزیکی اجنه وارد خونتون میکنید اما اون انرژیشو بالاره میاره با خودتون فکر کنید عجیب نیست یهو یه عروسک انقد ترند بشه؟؟؟ 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

اصلش که تو ایران پیدا نمیشه ۱۴ تومن 

ولی فیکش از ۴۰۰ تومن هست تا ۱ تومن که شبیه اصلشه .

قیمت بالایی نداره براش بگیرید که بزرگ تر شد تو دلش نمونه .

یا به جاش عروسک های دیگه مثل استینج رو نشونش بدید که جعبه اش مثل لبوبو هست و شاید حس همون رو بهش منتقل کنه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

والا من تو همین نی نی سایت فهمیدم لبوبو هم هست ، همین دهن به دهن چرخیدنا تو فضای مجازی باعث ترند شدن چیزی میشه. دخترم نمیدونه چیه هنوز تو عروسک فروشی هم اصلا به لبوبو نگاه نکرد بس زشته

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
عروسک داریم تاعروسک .پسرمن کمدش پرازعروسک لاکپشت وقورباغه وبتمنه

خب اونا پسرونن یا کلا جنسیتی نیستن،واقعا لبوبو رنگای فانتزی که داره کاملا دخترونست مخصوصا اینکه به عنوان آویز استفاده میشه مثلا به کیف تعجب می‌کنم چجور پسربچه ها جدیدا به این چیزا علاقه نشون میدن

دوستای گلم میشه واسه باردار شدن منم دعا کنین💚🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

یه عروسک چرا انقد ترند شده عجیب نیست؟حتما اجنه ای چیزی توش داره

اول اینکه ترند شدن چیز عجیبی نیست شما امروز یه بادکنک پلاستیکی بگیر دستت تو اینستا فردا همه جا وایرال میشه

خرافاتی هم نباشید این داستانا رو میسازن برای اینکه جلب توجه کنن

هیچ تراشه ای هم توش نیست به هر دلیلی اگه توش تراشه بود انقد ارزون میفروختنش که همه قدرت خرید اصلشو داشته باشن تا اون تراشه همه جای دنیا باشه

بعدم هی میگید موقع ما عروسکا قشنگ بودن بابا قرار نیس قشنگی از نگاه نسل شما با نسل های دیگه یکی باشه

ولی در رابطه با خریدش نمیدونم از لحاظ تربیتی اینکه انقد روش اصرار داره و با قهر میخواد کارشو پیش ببره درسته یا نه؟به نظرم بهش بگین پولاشو جمع کنه با پول خودش بخره

دیجی کالا و ترب هم ارزونتردارن