2777
2789
عنوان

استپ وزنی شدممم خیلی ناراحتمممم

81 بازدید | 11 پست

حدود ۷کیلو با رژیم کالری شماری و باشگاه کم کردم. کالری مجازم ۱۶۰۰ تاست اما ۱۴۰۰ به زور میخورم. کنارش هر روز هم باشگاه دارم. این اواخر روند کاهش وزنیم خیلی خیلی خیلی کند شده.. دیگه رسماً تو ماه به زور دو کیلو بتونم کم کنم 

با این شرایط کالری شماری و باشگاه اصلا راضی نیستم انتظار دارم تو ماه حداقل ۴ کیلو کالری بذارم 

دو روز پیش چیت کردم 

فست گرفتم 

هر کالری میکنم شوک به بدن وارد نمیشه برگرده به سریع وزن کم کردن 

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فست ۲۰ ساعته

۲۰ ساعته زیاد نیست ؟

از کی تا کی بگیرم؟

تا ساعت ۱۱ صبح که هیچی نمی‌خورم چون بعد باشگاه یک و نیم ساعت باید هیچی نخورم 

اما صبح ها قبل باشگاه دوتا خرما میخورم که اونجا ضعف نرم 

پس دقیقا از کی تا کی بگیرم 

...

حدود دو یا سه روز عذا خوب بخور یعنی زیادی خور هله هوله نهخور عذاب خور خوب درست میشه اکثرا

میترسم بخورم بیاد رو وزنم 

دو روز پیش چیت گرفتم 

۲۰۰ گرم اضافه کردم 

داشتم خودمو میکشتم

...

میترسم بخورم بیاد رو وزنم دو روز پیش چیت گرفتم ۲۰۰ گرم اضافه کردم داشتم خودمو میکشتم

ذهنت رو ازاد کن ،ذهنت مقاومت میکنه هرروز تلقین کن وبگو من روز ب روز لاغرتر میشم و چربیهام خیلی راحت دارن اب میشن رو ترازو هم هرروز نرو هفته ای یبار نگا کن

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
ذهنت رو ازاد کن ،ذهنت مقاومت میکنه هرروز تلقین کن وبگو من روز ب روز لاغرتر میشم و چربیهام خیلی راحت ...

با ذهن و تلقین مگ میشه 😭 

چون از نظر ذهنم ضعیفم 

هر ۳ روز یک بار نگاه میکردم 

باید این ترازو رو بردارم از اتاق 

...