بشین گوتو بخور نخونده هم حذف کن خنگ خدا پولشو نداری میرینی تو جات گوهشو میخوری 🤣🤣
آبجیا با هم مودب حرف بزنید من بهت درخواست دادم واست ی فیلم میفرستم ببین
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
آبجیا با هم مودب حرف بزنید من بهت درخواست دادم واست ی فیلم میفرستم ببین
نمیخوام ببینم عزیزم دیدم تو اینستا شر و ور پره
میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خو بالاخره تو فضای مجازی دیدین دیگ این خنگه میگ ندیدم بعد میگ دیدم🤣🤣🤣
آبجی خوشگلم توروخدا دلهمو واسه خاطر ی عروسک نشکنیم 🌸
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
فیکم داره مگه؟ ای بابا، این همه عروسک یهو همه هجوم میارن رو یه چیز.
خیلیم داره با قیمت های متفاوت
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
من برای دخترم خریدم .اون فیلم هم الکی بود که توش تراشه بود و .....باور نکنین این چرت و پرتها رو
بالاخره الان تو وضعیت حساسی هستیم حواسمون جمع باشه بهتره