2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه قهره لبوبو میخاد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 62100 بازدید | 867 پست
حالیش نیست متاسفانه چند روزه اشک میریزه فقط😐

پول ارزش نداره اشک دخترت دربیاد

براش خاطره میشه میمونه تو ذهنش هرجور شده براش بخر 

من چی بگم که بچه ۱۳ سالم خواست و براش گرفتم 

من به شخصه معتقدم تا جایی که توان دارم نذارم بچم حسرت به دل بمونه 😊

عزیزم یه کلیپ دیدم که لبوبو رو باز کرد و از توشکمش شنود دراورد و چشماشم دوربین بود

عزیزم کاش اون ویدیو رو تا اخرش میدیدی 

اخرش ویدیو میگه واقعا فک کردی دوربین میشه داخل عروسک و بعدشم میخنده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه بچه هرچی میخواد باید براش انجام داد اومدیم بچه دوازده ساله گفت الا بلا شوهرمیخوام باید شوهرش داد؟

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

عزیزم کاش اون ویدیو رو تا اخرش میدیدی اخرش ویدیو میگه واقعا فک کردی دوربین میشه داخل عروسک و بعدشم م ...

نداشت همچین چیزی برای من

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

چیه اخه این عروسک رو مد کردن نه قشنگی داره نه هیچی عین اجنبی میمونه اینستا که میری شده اکسپلور  این عروسک زشت 

این بلاگرها مخصوصا زیادی گندش کردن وااای شوهرم برام لبوبو خریده 😂😂😂

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

من خریدم البته دخترم یه چیز دیگه میخواست تو اسباب بازی فروشی گولش زدم واسه خودم بیشتر جالب بود 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌