2777
2789
عنوان

شوهرم میگه به خاطر من کوتاه بیا چیزی نگو شما باشید چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو شوهر نداریم من جمع میکنم .می‌تونستم خرج خودم کنم پول رو

عزیزم انصاف داشت باش منم طلا دادم اما نمیگم به نرخ روز بده خدا رو در نظر بگیر چیزی نگو ولا بد باهات برخورد می کنن

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
عزیزم میگم طلا یهو گرون شد خب ایشون میتونن پول با سودی که میخوان رو بگیرن🤷🏻‍♀️

میفهمم عزیزم ، میگم ایشون میتونست طلا بخره اون زمان نخریده قرض داده گفته من به نرخ طلا میخوام ، اون ادمم باید بده الان دیگه ، اگه ش ایطشو نداشت نباید اصلا قرض میگرفت ازشون ، اینا هم ضرر کردن ، گناه نکردن که ، قرض دادن کار بنده خدا راه بیوفته نه که خودشونم ضرر کنن الان این خانوم شاید میخواست طلا بخره اون موقع این اتفاق افتاده

دوساله پولتون دستشه

چرا انقدر طولانی

اگه طلا خریده بگید همون طلای اون زمان که خریده با اون مقدار پول رو بده بهتون 

مطمئنا قبول نمیکنه، حکم شرعیش رو هم نمیدونم مشکل داره این کار یا نه

ولی اگه داره بیشتر از این نذارید دستش بمونه اگه طلا میخواین بگیرین 

هرروز داره گرون تر میشه 

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

عزیزم انصاف داشت باش منم طلا دادم اما نمیگم به نرخ روز بده خدا رو در نظر بگیر چیزی نگو ولا بد باهات ...

عجب 

چرا همه راضین به ضرر ما ولی اون هم پول رو برده هم طلا خریده برا زنش  هم شده مظلوم 

می‌تونه النگو ها زنشو بفروشه

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

پول شوهرش بود پس با این خانم طرف نیست

پولو نمیخواست خرج عیاشی کنه که عزیز . تو رندگی زناشویی پول من پول تو نیست ، هر چی هست دو طرف دارن استفاده میکنن ضرر در حق یکی بشه در حق بقیه هم شده . شوهر شما ضرر ببینه شما هم ضربه میخورین بچه هاتونم همینطور 

خودش نره بگه ولی شوهرشم باید متقاعد کنه حقشو بگیره 

عزیزم بستگی داره برای چ کاری پول قرض کرده ؟ اگه وضعیت مالیش خوب نیست و گرفتار بوده همون پول رو بگیر ازش .بالاخره قرض دادن ثواب داره . ولی اگه پول قرض کرده برا عشق و حال یا وضعش خوبه یا دولتی شماروطلا خریده  و اول هم طی کردید باهاش خب همون طلا بگیر ازش

پول ما دو ساله دست اونهچرا باید ضرر کنیم

بزار شوهرت خودش حل و فصل کنه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

عجب چرا همه راضین به ضرر ما ولی اون هم پول رو برده هم طلا خریده برا زنش هم شده مظلوم می‌تونه النگو ...

نه عزیزم ، حق با شماست ، من تجربه این اتفاقو داشتم منتها با این تفاسیر که خانواده ما یک نصف خونه از دست داد بخاطر بدهی ها و زیر قول زدن های شخص دیگه 

دو ساله اون پول دستشونه باید قدرتی که اون پول براشون داشتو بهتون پس بدن نه که مثلا من الان پونصد میلیون ازت قرض کنم برم ماشین بخرم چهار سال دیگه که با پونصد تومن نمیتونم یک چهارم ماشینو بخرم  با اون پول بیارم بهت پس بدم این میشه مفت بری