2777
2789
عنوان

شوهرم میگه به خاطر من کوتاه بیا چیزی نگو شما باشید چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 43 پست
پول نقد دادین برا چی میخواین به نرخ طلا پس بگیرین؟بعدم همون موقع با خودش طی کردین؟

من گفتم طلا می‌خوام 

نه تایید کرد نه مخالفت ، هیچی نگفت 

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ما هم گناه داریم

خب عزیزم شما ۱۶۰ دادید نمیشه که طلا بگیرید.

منظورم اینه که اگر طلا میدادی همون طلارو باید پس میداد ولی الان چون طلا یهو گرون شده خب درست نیست.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

به نظرم همون ۱۶۰ رو بگیرید دیگه الان با این وضعیت اقتصادی و گرونی طلا خب گناه داره.

خب الان ایشون هم ضرر کرده میتونست ۱۶۰ تومنو نده ، الان ۳۰۰ تومن داشته باشه ولی اینکارو نکرد 

از قبل هم گفت با نرخ طلا میگیرم برادر شوهر ایشونم با علم بر این قضیه پول قرض کرده دیگه پس قبول کرده ، الان ضرر ایشون چی میشه ؟ کی بده ضررو ؟

خب ما هم گناه داریم

خب ببین اگر این پولو می‌دادی به خواهرت .و شوهرت می‌اومد اینجوری گیر میداد و..به نظررت خودت چه میکردی ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

خوب میشد ندیمهم اینه تو واقعیت ضرر نکردی طلا نفروختی بگی موظف بده کهطلا خیلی خیلی عجیب غریب رفت بال ...

خب می‌تونستم اون موقع طلا بخرم باهاش 

پول رو داد واسه زنش طلا ، سال ۴۰۲ 

الان اون چقدر سود کرده؟

خب الان ایشون هم ضرر کرده میتونست ۱۶۰ تومنو نده ، الان ۳۰۰ تومن داشته باشه ولی اینکارو نکرد از قبل ه ...

عزیزم میگم طلا یهو گرون شد خب ایشون میتونن پول با سودی که میخوان رو بگیرن🤷🏻‍♀️

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

خب الان ایشون هم ضرر کرده میتونست ۱۶۰ تومنو نده ، الان ۳۰۰ تومن داشته باشه ولی اینکارو نکرد از قبل ه ...

پول شوهرش بود پس با این خانم طرف نیست

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
خب ببین اگر این پولو می‌دادی به خواهرت .و شوهرت می‌اومد اینجوری گیر میداد و..به نظررت خودت چه میکردی ...

پول ما دو ساله دست اونه

چرا باید ضرر کنیم 

من گفتم طلا می‌خوام نه تایید کرد نه مخالفت ، هیچی نگفت

در هر حال به نظرم پول دادی باید پول بگیری

اگه طلا داده بودی روی نرخ طلا باید میگرفتی 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر پول داشد که ۳٠٠ بده به شما نمیومد ۱۶٠ قرض بگیره 

دبه نکن گناه داره شاید یه روز تو هم گرفتارشدی 

لژفا ازین بت بعد لت کسی پول قرضندین

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
خب می‌تونستم اون موقع طلا بخرم باهاش پول رو داد واسه زنش طلا ، سال ۴۰۲ الان اون چقدر سود کرده؟

خب چرا بهش قرض دادین مگه عمر واجبیه طلا خریدن به شوهرت بگو اوکی ولی پس خودت باید ۳۵ گرم طلا برا من بخری دیگه نظر خودته که میخوای چیکار کنی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...