2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو طلاق حساسه ولی نمی تونم بگیرم میگه پشیمونم در حد تماس و چت بوده ولی رابطه داشتن

فعلا اگه میتونی مال و اموال رو بگیر بزن به نام خودت هبه هم نه ها خرید و فروشی

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همسایه ما بارها ب زنش خیانت کرد زنه بخشید آخر باز با دوسته زنه سک س کرد شوهر دوسش فهمید زنشو طلاق داد این مرده باز زنشو گول زد ک ببخش و فلان زنه کودن باز داره برمیگرده سر زندگیش بنظرم ک باید ب شوهرش خیانت کنه تاجونش درآد ولی زن جماعت خیلی بدبخته دوستش ک گول خورده بود با ی بار خیانت طلاقش دادن اما مردای عوضی بارها خیانت میکنن آب از آب تکون نمیخوره

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

دلم آروم میشه

من نمیگم رل نزن خودم باشم تا یه جایی رو تلافی میکنم ولی فقط یکم صبر کن از نظر جسمی و روحی اوکی تر بشی الان بچه ها دست و پا گیرتن 

دتیا اتقدر خوب میچرخه که اونم محتاج تو میشه یا کارش لنگ تو میمونه اون موقع بزن

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40