2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به دلیل تکرر ادرار ازمایش دادم کا ph ادرار ۷ هست میخواستم برای دارو راهنمایی بگیرم

خب عزیزم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

راستش اصلا حوصله مطب دکتر و ... ندارمدوسال پیش این مشکل داشتم فلوکساسین مصرف کردممیخواستم بدونم خودم ...

ببین عزیزم پی اچ ادرارتون نرماله 

داخل آزمایش دیگه چه آیتم هایی بود

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

نه نرمال نیست عدد ۵ نرمالبقیش منفی

البته بستگی به رنج آزمایشگاهم داره ولی در کل نگران کننده نیس

نه بهترین حالت پی اچ ادرار ۷ که ینی خنثی هس 

من تو نت سرچ کردم نوشته عفونت باکتریایی موجوده

گلم از پی اچ یا اسیدی بودن چیزی میدونی اصن؟

اداراتون اصلا اسیدی نیس بهترین رقم پی اچ ادرار بین ۵ونیم تا ۷عه

پی اچ وقتی بیمار عفونت ادرار داره بالای ۷ و ۸ میره 🥲

گلم از پی اچ یا اسیدی بودن چیزی میدونی اصن؟اداراتون اصلا اسیدی نیس بهترین رقم پی اچ ادرار بین ۵ونیم ...

میدونی من دیروز ساعت ۳ آزمایش دادم امروز ساعت ۱۱ جواب آزمایش اومد یکم زود اومد ۲۴ ساعت نشد که نشون بده

بعد من یک هفته است تکرر ادرار دارم

با آزمایش قیل مقایسه میکنم اونا هم تا عفونت داشتم ph 7 بود وقتی درمان شدم شد ۵ ازمایشهام دارم هنوز