2777
2789

می‌دونم حرفم قراره خیلی ازش انتقاد بشه 

ولی هیچی به اون اندازه که بخوای دقیقا مثل خودش تلافی کنی نمیشه 

نمی‌خوام هلت بدم به سمت راه بد 

ولی هر وقت شخصی کار بدی تو حقم کرد، دقیقا به همون شیوه تلافی کردم و دلم واقعا خنک شده 

مثلا یه دوستم موقعی که کنکور داشتم اصلا درکم نمی‌کرد و دوستی رو زهرمارم کرده بود 

سه سال گذشت خودش کنکوری شد دقیقا وسط کنکور ولش کردم چون دیدم وقتی اون منو درک نکرده من چرا درک بکنم؟؟؟ 

قشنگ فهمید چه حسی و حالی سه سال پیش داشتم 

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه خیانت مردها غیر قابل توجیه درسته ولی قبول کنیم جامعه هم پر شده از زنهای بزک کرده و حیله گر و طماع

والا بالاخره مردی که خیانت میکنه با هم جنس خود زن خیانت میکنه، با جک و جونور و کاناپه و... که خیانت نمیکنه

زندگی را باید زندگی کرد، برای رسیدن به اهداف متعالی(تحصیلی، ورزشی، شغلی،ازدواج و رفاه و....) باید تلاش کرد و جنگید، با تقدیر نه!

کاش می مرد نهایت عذاداری چهل روز بود ولی اینجوری به عمر باید کنارش باشی اما زندگی نکنیم نخندی خوشحال ...

عزیزدلم معنی بخشش همینه که فراموش کنی و دوباره با عشق بسازی . میدونم خیلی سخته ولی بخای بمونی باید ببخشی چون بیشترین کسی که با موندن و کینه و انتقام عذاب می‌کشه خودتی بعد بچه هات قربانی میشن 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

می دونی بدی خیانت اینه که دوباره تکرار می کنن

آره عزیزم خیلیا تکرار میکنن خیلیا هم تکرار نمیکنن 

ولی اگه از نظرت همه کسایی که خیانت میکنن دوباره تکرارش میکنن پس چرا خودت میخای اینکارو بکنی وقتی می‌دونی باز هم تکرار میشه 

آره عزیزم خیلیا تکرار میکنن خیلیا هم تکرار نمیکنن ولی اگه از نظرت همه کسایی که خیانت میکنن دوباره تک ...

واسه من انتقام واسه اون یه کاره خیلی معمولی که مردان اکثرا حق دارن انجام بدن 

واسه من انتقام واسه اون یه کاره خیلی معمولی که مردان اکثرا حق دارن انجام بدن

اصلن حق ندارن عزیزم . اونایی که حق میدن خودشون خیانت کارن. ازت خواهش میکنم  روحت و جسمت آلوده نکن 

اصلن حق ندارن عزیزم . اونایی که حق میدن خودشون خیانت کارن. ازت خواهش میکنم روحت و جسمت آلوده نکن

می دونی من یه دختری بودم پر از امید و آرزو می جنگیدم واسه آرزوهام پاک و متین حیف شدم حیفم کرد 

می دونی من یه دختری بودم پر از امید و آرزو می جنگیدم واسه آرزوهام پاک و متین حیف شدم حیفم کرد

میفهممت عزیزم می‌دونم چقدر سخته تحمل این روزات ولی قوی باش قوی بمون نزار شوهرت موفق بشه باور کن اونم همینو میخاد ی زن افسرده که براش هیچی فرق نداره . قوی باش ب آرزوهات پر و بال بده