2777
2789
اون کار خداس دیگه

بله ولی شما هرکسی میارید تو زندگی تون کارشماس

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رو طلاق حساسه ولی نمی تونم بگیرم میگه پشیمونم در حد تماس و چت بوده ولی رابطه داشتن

می‌دونم عزیزم نمیتونی جدا بشی ولی باید تنبیهش کنی باید بترسه از رفتنت باید همیشه ترس اینکه از دستت بده باهاش باشه تا دوباره خیانت نکنه . نمی‌گم جنگ و دعوا کن یا خیلی رو طلاق مانور بده ولی یجوری بهش بفهمون که اگه تکرار کنه طلاق میگیری حتمن ‌. الآنم باید تا مدت ها جبران کنه برات که بفهمه بخشیدن خیانت راحت نیست 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بهش گفتم دوست پسر می خوام

ای وای 😑 فداتشم من جای تو نیستم ولی شوهره منم بارها خیانت کرد و هزاران مشکل دیگه اما این راهش نیست . ببین تو چقدر حس بدی داری نسبت به خیانت شوهرت که حتا به مرگش راضی شدی . زدن این حرفا همین حس ب شوهرت میده 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

ای وای 😑 فداتشم من جای تو نیستم ولی شوهره منم بارها خیانت کرد و هزاران مشکل دیگه اما این راهش نیست ...

اونام باید حس بدی که بهمون دادن تجربه کنن. ببینن چی به سر روح و روانمون آوردن عوضیای کثافت😔

بهش گفتم دوست پسر می خوام

منم خیانت دیدم و واقعا حال تو رو داشتم. ولی بخاطر بچه هام نتونستم کثیف شم. ک ون لق شوهره. اصلا بخاطر اون نه. اتفاقا دوس داشتم برینم به غیرتش ولی گفتم امروز من این کار کنم فردا چجوری به بچه هام درس زندگی بدم😔

ای وای 😑 فداتشم من جای تو نیستم ولی شوهره منم بارها خیانت کرد و هزاران مشکل دیگه اما این راهش نیست ...

کاش می مرد نهایت عذاداری چهل روز بود ولی اینجوری به عمر باید کنارش باشی اما زندگی نکنیم نخندی خوشحال نباشی محبت نکنی محبت نبینی