2777
2789
عنوان

درچه حالیدالان

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 147 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذاب وجدان گرفته لابد

شاید ولی اگه ببخشمش به خودم خیانت کردم چون تمام زجر و درد هایی که کشیدمو مقصرش اون بود زیر سوال میره

همش هم قسم میخورد هیشکی توی زندگیش نیست و فکر بد در موردش نکنم آخه تو که میخواستی بلاک کنی دیگه این حرفا چیه

اخ که منم به درد توگرفتارم دیگه دارم استفراغ میگیرم ازهرشب رابطه ،گاهی به سرم میزنه شوهرم بکشم اصلا ...

چی بگم والا 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

ممنون انشاالله، با یه زن شوهردار توی دانشگاه، از صندلی ماشین و موی رنگ شده، با ردیاب و ضبط صدا مچش گ ...

عزیزم میشه کمکم کنی

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

چی بگم مجبورم اگه انجام ندم همش دعوا راه میاندازه کلا بدقلقی میکنه من توان ندارم دیگه ولی نمیدونم او ...

دقیقا منم ، از سرکار میاد خیلی خسته هست میگه اینطوری بدنم سبک میشه 

میگم منو داری اذیت می‌کنی میگه مال حلالی برامن 

صبح از ساعت بیست دقیقه به هفت بیدارم گشنمه 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن