یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ناراحت دراز کشیدم،قبلا توی یه شهرکی که بودیم کلی آشنا داشتیم امروز همه رفته بودن مشهد تو راه برگشت تصادف میکنن و ۲ تا کشته و ۱۶ تا زخمی میده ولی دو تا کشته پسر بچه هستن🥲،آشنا بودن خیلی براشون ناراحتم
عزیزِ من، برخی آدمها هستند که اندوههای بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی میکنند و لبخند میزنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمیزنی؟
نمیدونم عزیزم جات نیسم صلاح زندگیتوبهترمیدونی حتمن همه راهارورفتیانشاءالله بهترین تصمیموبتونی بگیری ...
ممنون انشاالله، با یه زن شوهردار توی دانشگاه، از صندلی ماشین و موی رنگ شده، با ردیاب و ضبط صدا مچش گرفتم شوهر زنه پیدا کردم تمام صداها بهش دادم دست و پاهاش شکوند طلاقش داد، همون صداها پخش کردم توی دانشگاهشون از دانشگاه هم اخراج شدن، انتقام گرفتم چیزی توی دلم نمونده