dara88 مدیر عضویت: 1404/01/03 تعداد پست: 672 عنوان دختر داییم بهم گفت تواصالتت شهرستانیه😭😭😭😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 69 پست بچه ها خیلی ناراحتم بهم گفت شهرستانیخودش مامانش لر و باباش تهرانیهمن مامان و بابام اصالتن لرن دارا اسم داداشمه امروز | 12:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13226 اولا که چرند گفته جدی نگیرهنوز سطح شعورش به معیار تشخیص آدما نمی رسهبعد اینکه خب اگه مامان شما لر باشن، یعنی عمه اون و باباش هم لر هستن. پس چطوری باباش تهرانیه☹️ 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
melina_khanum عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2273 من نفهمیدم چطور مامانت لره داییت تهرانیمیفهمم متوجه نمیشم اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
دختر_کبریت_فروش۸۳ عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1210 وا🙄😑😑الان مثلا میخواست تو رو بجزونه یا میخواست فحش بدهفک کنم بچه ای
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13226 مامانت لره بعد داییت تهرانیه؟ منم همین الان پرسیدم فکر کردم فقط برا من عجیب بود 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بخاطربچهام عضویت: 1404/04/09 تعداد پست: 1158 تو مامانت لره اونم باباش لره درجریان نیست ..بعدش بگو برو یکم درمورد اصالت قوم لر تحقیق کن از خداتم با شه
کاربر788888 عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 3195 😂ول کن بابا اونو خدا زده یه چی گفته مثلا حسادت تو رو تحریک کنه ادم حسابش نکن
dara88 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/03 تعداد پست: 672 😂ول کن بابا اونو خدا زده یه چی گفته مثلا حسادت تو رو تحریک کنه ادم حسابش نکن خدا آدم سطح بالاییه درسش خیلی خوبه😭😂ولی شعور صفرمثلا یبار تو خونمون گوزید دارا اسم داداشمه
lilaac1 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 14723 مامانت لره بعد داییت تهرانیه؟ 😂 ”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!
ruohi عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 12645 خدایا نی نی سایتو از شر دانش آموزان نجات بده نانوا هم جوش شیرین می زند بیچاره فرهاد