یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مردا یه روز عاشقن یه روز فارغ میتونی دوباره اوکیش کنی اگه کارایی که بهت گفتم رو از فردا شروع کنی ؛ بری باشگاه ثبت نام کنی آرایش کنی بیرون بری به خودت برسی ؛ یه آرایشگاه برو موهاتو رنگ کن ناخونات رو درست کن ؛ واقعا کیس طلاق نیستی فقط باید روی ایراد هات کار کنی
عزیزم وقتی به خودم میرسم میگه بت نمیاد. حتی میگه لباس قشنگ نپوش. زیاد جایی نمیریم 😔
تو بگو من برای دل خودم اینکارو میکنم و خودم خوشم میاد ؛ میدونی مشکل چیه ؟؟ اینکه تا الان برای اون زندگی کردی ؛ از الان به بعد کل تمرکزت رو بذار روی پیشرفت خودت فقطططط
رفتار آدما با ما ؛ آینه رفتار خودمون با خودمون هست ؛ تو وقتی افسردگی داری یعنی حس خودت هم نسبت به خودت بده پس همسرت هم همین دیدگاه رو بهت خواهد داشت ؛ پس اول حتماااااا برو پیش مشاور تا درمان شی از همین فردا ؛ بعدش شروع کن کارایی که گفتم بکن