2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بام سرده

159 بازدید | 17 پست

ازاول سرد بود سعی کزدم باهاش خوب باشم خوب شده بود ولی اخرش ذاتش تغییر نمیکنه 

کتک میزنه فحش میده

و هرچی سنش میره بالا داره بی تفاوت تر میشه نسبت به من.

اگه طلاق بگیرم ممکنه اصلا دلتنگ بشه؟

نمیدونم چرا وقتی میرم قهر دلم تنگ میشه بااینکه زیاد بام خوب نیست

میدونی چی باعث میشه مردا گرم شن ؟ وقتی ببینن داری پیشرفت میکنی ؛ اونوقت حس خطر میکنن ، به خودت خیلی برس برو بیرون اینور اونور تو خونه عطر بزن برا خودت خوشگل کن اگه ازت پرسید خبریه بگو نه از یه کانال یاد گرفتم خودمو دوست داشته باشم برو باشگاه ؛ شک نکن باهات اوکی میشه 

میدونی چی باعث میشه مردا گرم شن ؟ وقتی ببینن داری پیشرفت میکنی ؛ اونوقت حس خطر میکنن ، به خودت خیلی ...

اره دقیقا عزیزم

من خیلی چاق و تنبل شدم همش تو خونه ام از همین بدش اومده.

امشبخودش شامشو خورد رفت خوابید.

تو فکر طلاقم.فکرمیکنم دیگه دوستم نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا عزیزممن خیلی چاق و تنبل شدم همش تو خونه ام از همین بدش اومده.امشبخودش شامشو خورد رفت خوابی ...

عزیزم فکر کردی طلاق راحته؟؟ خودتو برو درست کن به جاش ؛ هم پیشرفت میکنی هم شوهرت باهات اوکی میشه 

مردا یه روز عاشقن یه روز فارغ میتونی دوباره اوکیش کنی اگه کارایی که بهت گفتم رو از فردا شروع کنی ؛ بری باشگاه ثبت نام کنی آرایش کنی بیرون بری به خودت برسی ؛ یه آرایشگاه برو موهاتو رنگ کن ناخونات رو درست کن ؛ واقعا کیس طلاق نیستی فقط باید روی ایراد هات کار کنی

مردا یه روز عاشقن یه روز فارغ میتونی دوباره اوکیش کنی اگه کارایی که بهت گفتم رو از فردا شروع کنی ؛ ب ...

عزیزم وقتی به خودم میرسم میگه بت نمیاد. حتی میگه لباس قشنگ نپوش. زیاد جایی نمیریم 😔

عزیزم وقتی به خودم میرسم میگه بت نمیاد. حتی میگه لباس قشنگ نپوش. زیاد جایی نمیریم 😔

تو بگو من برای دل خودم اینکارو میکنم و خودم خوشم میاد ؛ میدونی مشکل چیه ؟؟ اینکه تا الان برای اون زندگی کردی ؛ از الان به بعد کل تمرکزت رو بذار روی پیشرفت خودت فقطططط

رفتار آدما با ما ؛ آینه رفتار خودمون با خودمون هست ؛ تو وقتی افسردگی داری یعنی حس خودت هم نسبت به خودت بده پس همسرت هم همین دیدگاه رو بهت خواهد داشت ؛ پس اول حتماااااا برو پیش مشاور تا درمان شی از همین فردا ؛ بعدش شروع کن کارایی که گفتم بکن